X
 
 

Младоженец-беглец измами булката си с 90 000 евро

894 0
photo of Младоженец-беглец измами булката си с 90 000 евро
Снимка: iStock/Guliver
Мъж, който се представял за заможен в Тайланд , организирал луксозна сватба, но не платил за нея и изчезнал, като зарязал булката с голям дълг, съобщава Bangkok Post, цитиран от БГНЕС.

Тайландката, трийсетгодишна, със символичното име Да, се е срещнала с 50-годишен мъж, който се е наричал Нат, през март тази година. Той се представил като изпълнителен директор на голяма компания в Хонконг и заявил, че е приказно богат. Само няколко дни след като се срещнали с Нат, той внезапно ѝ направил предложение за брак.

В Тайланд спипаха кореец откраднал 16,5 млн. долара

Имиграционната служба на Тайланд задържа аферист, който преди две години и половина е избягал от Южна Корея с около 16,5 милиона долара...

През април двойката официално регистрирала обвързването си и изпратила покани на семейството и приятелите за сватбената церемония в луксозен хотел в тайландската провинция Бурирам.

Самото тържество се състояло през май. По време на тържеството младоженецът информирал гостите, че трябва спешно да замине за Хонконг, и изчезнал, като не забравил да вземе чека, написан на булката като зестра.

Сватбата, според майката на булката, струвала повече от три милиона бата (около 90 000 евро). В същото време организаторът на тържеството заявил, че всъщност струва 300 хиляди бата (9000 евро).

В хотела, в който се състоя сватбата, предложили на ужилената булка да плати дълга разсрочено, а организаторът на събитието завел срещу нея дело.

Ще премести ли столицата си Тайланд?

Тайланд може да е следващата държава в Югоизточна Азия, която ще премести столицата си, след като премиерът на страната Прают Чан-оча о...

Момичето веднага потърсило правна помощ и подало молба за развод.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално