Модни прически за жени над 50 - свалят поне 5 години

109714
Модни прически за жени над 50 - свалят поне 5 години
Снимка: iStock/Guliver

Подстригване до раменете с обемен бретон

Прическата с дължина до раменете с вълнообразен бретон е една от най-добрите прически за жени над 50 години, за да добавите младежки вид към външния си вид. Тази шикозна прическа ще ви накара да се почувствате невероятно!

Къса прическа за гъста коса

За жени над 50 години с гъста коса и сива коса най-подходящи са късите прически. Те ви позволяват да носите естествения си цвят на косата с увереност, тъй като тази шикозна, лесна за поддържане прическа идеално подчертава чертите на лицето ви, като същевременно запазва стил и комфорт.

Двустепенна прическа със средни пластове

Прическите за жени над 50 са свързани с въплъщението на елегантност и жизненост, а тази двупластова прическа прави точно това! С меки слоеве, които придават обем и размери, тя допълва дължината на косата, добавяйки младост и енергия към външния вид.

Боб прическа със стайлинг

Боб прическа, оформена така, че красиво да подчертае контурите на главата, тя ви позволява да постигнете женствен вид. Класически боб с изпъкнал тил и по-пълна корона и спретнати краища му придават елегантен вид. Тази опция е идеална за тези, които имат естествено права коса.

Топ 5 на най-бързите и лесни прически за всеки ден

Къса прическа

Късата коса означава по-малко проблеми при оформянето, което е голям плюс! Пикси прическата винаги е чудесен избор. Когато посетите своя стилист, не забравяйте да помолите да оставите малко дължина в горната част на главата си, за да можете да я накъдрите и срешете, добавяйки обема и тялото, които ще харесате.

Сива коса със слоеве, рамкиращи лицето

Добавете очертаващи лицето слоеве и странично прибран бретон към красивата си коса за шикозен външен вид, който допълва уникалната ви форма на лицето, излъчвайки увереност и красота.

Елегантен сребрист боб

Прическите за жени над 50 могат да бъдат изненадващо елегантни, особено когато става въпрос за зашеметяващ сребрист боб. Насладете се на красотата на сребристата си коса с елегантна прическа боб и не забравяйте да добавите страничен бретон, за да й придадете допълнителна нотка на изтънченост. Ще изглеждате и ще се чувствате невероятно!

Фасетирана прическа

Фасетираният боб е идеален за жени над 50 години, особено ако имате фина коса.

Меден пикси боб

Търсите прически за жени над 50 години, които не изискват поддръжка? Вижте зашеметяващия меден пикси боб! Тази шикозна прическа не само подхожда на различни типове коса, но и добавя дързост към външния вид благодарение на наситения цвят на косата.

Топ 10 на подмладяващите къси прически за жени над 40

Многослоен боб с дължина до раменете

Прическите на пластове за средно дълга коса са фантастичен вариант за шикозна визия, която не изисква много усилия. С помощта на сешоар и кръгла четка можете лесно да създадете текстура, която показва здрава коса и добавя елегантност към ежедневния ви стил.

Пикси прическа за блондинки

Ако обичате късата коса, тогава сладкото русо пикси е просто идеално! Кажете сбогом на заплетените къдрици и се почувствайте по-леки и млади.

Боб с дължина до брадичката

Шикозният боб с дължина до брадичката е фантастичен вариант за жени над 50 години, особено тези с изтъняла коса. Адаптивен към различни типове коса, съчетан със страничен бретон, придава грациозен и ласкав щрих на цялата визия.

Пикси подстригване за вълниста коса

Сред най-добрите прически за жени над 50 е пикси подстригването със сива вълниста коса! Добавянето на фини акценти ще озари външния ви вид и ще засили чара на тази шикозна и вечна прическа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Как да имаме най-шарените великденски яйца?

Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com