Мъжките ЗОДИИ, които ще разбият сърцето ви през февруари

11198
Мъжките ЗОДИИ, които ще разбият сърцето ви през февруари
Снимка: iStock/Guliver

Денят на Свети Валентин отмина, но това не означава, че планетите не са подготвили още плеада емоционални моменти през втория месец на годината, някои от които за съжаление не особено приятни. Мили дами, бъдете внимателни, защото представителите на няколко зодии от силния пол могат да откраднат и наранят сърцето ви съвсем скоро. Ето кои са зодиите, чиято харизма ще е особено силна в следващите седмици, но зад нея невинаги ще се крият само чисти помисли.

Телец

2-те зодии, които идват, обичат за кратко... и си тръгват

Има хора, които запалват пламъчето, играят си с чувствата ти и след това си тръгват, сякаш никога нищо не е било. Всички сме имали поне...

В началото на годината Телците ще се чувстват в приповдигнато състояние на духа, като това ще се отнася с особена сила за представителите на силния пол. Те ще имат желание често да са в компания, да се срещат с различни хора, ще са особено комуникативни и лесно ще завръзват приятелства. Приятелското им отношение ще е повод за бързи запознанства, но те ще са по-скоро резултат от импулсивни действия, отколкото от желание за дългосрочни и трайни отношения.

Мъжът Телец ще се чувства добре в кожата си, а това ще се усеща и от доста дами, които ще се чувстват привлечени от харизмата му. Повечето от тях обаче ще останат разочаровани. Няма какво да се лъжете дами – този месец телците ще искат чисто и просто да се забавляват и дори да не влагат умисъл в действията си, те няма да ви удовлетворят, ако сте се настроили за сериозна връзка.

Лъв

Лъвове, вие сте свикнали да получавате това, което искате, а тези дни ще сте настроени в истинско ловно настроение. Гривата ви ще блести с особен блясък и ще грабва вниманието на не една и две дами. Буквално ще се радвате на опашка от дамски сърца, които сте запленили. Ще се чувствате изпълнени със самочувствие и увереност, а това само допълнително ще увеличава обаянието ви сред нежния пол.

2-те зодии, които ще имат много проблеми до края на месеца

За две от зодиите в хороскопа е време да запретнат ръкави и да се подготвят за сериозни и важни моменти. За тях предстоят големи препят...

Чарът ви ще печели погледите на различни светски събития и срещи, на които ще сте център на вниманието. Все пак, Лъвове, не би било лошо да слезете на земята и да се опитате да се посветите на един човек и да му дарите цялото си царско внимание и обич. Не забравяйте, че жените не са толкова лековерни, колкото ви се струва и рано или късно ще разберат, че гледате на тях само като на поредната бройка. Тогава, колкото и горди да се чувствате, ще останете сами и ще съжалявате за постъпките си.

Водолей

Представителите на зодия Водолей също могат да разбият не едно и две женски сърца през оставащите дни от февруари. Чарът и силната им енергия са известни на всеки, който е попадал в техен плен, а когато те се използват умишлено, ситуацията може да нарани силно обекта, към когото са насочени.

Дами, пазете се от Водолеите в следващите седмици, освен ако не сте сигурни в намеренията им към вас. Повечето от тях ще са настроени за авантюри и леки флиртове. Цената им обаче може да е прекалено висока за човека, с когото се забъркват подобни фриволни отношения, а от тях крачката към нараненото сърце е много лесна. Така че съветът на астролозите към дамите е да се пазят от сериозни чувства към Водолеите тези дни, ако искат да се предпазят от любовно разочарование. Особено внимателни трябва да са и омъжените жени, които са съблазнявани от някой чаровен Водолей в момента. Бъдете нащрек дами, защото това, което за него няма да е нищо повече от една интересна нощ, за вас може да означава край на брака ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com