Най-добри любовчии са зодиите?

11273
Най-добри любовчии са зодиите?
Снимка: iStock/Guliver

Любовта е симбиоза на духовна и физическа връзка. Астролозите идентифицират няколко зодии представителите, на които жени се признават за най-добри любовници. Те съчетават духовна красота и способността да се държат правилно в леглото.

Често най-привлекателните мъже, не са сред от най-красивите, а са от най-внимателните и щедри. За разлика от тях, жената за партньор, трябва да разчита на мощната женска интуиция, която рядко се заблуждава.

 

Овен

Овен – той е Дон Жуан номер едно. Тези мъже са много щедри, любвеобилни, внимателни и привързани, когато е необходимо.

Те са сред най-добрите любовници, защото не бързат. Те са упорити, но необвързани, така са обожавани от по-голямата част от нежния пол.

В близост до Овен всяко, дори и най-стиснатото момиче е в състояние да се отвори, да стане свободно, да забрави за всичко на света.

Представителите на тази зодия са добри с това, че добре познават с женските намеци. Не е нужно два пъти да намекват, че е време да хванат бика за рогата.

Овенът винаги вижда подходящия момент за обида.

 

Близнаци

Близнаците имат невероятна харизма. Това ги прави една от най-очарователните зодии на зодиака. Именно това завладяват женските сърца.

Когато става въпрос за физическа интимност, те няма да разочароват партньора.

Това са много страстни мъже, които знаят как да изненадат.

Близнаци са готови на прелюдия. Те могат да дарят любов като никоя друга зодия.

Всяка среща с тях ще е интересна, а всеки разговор вълнуващ. Мощната енергия на тези мъже кара жените да губят ума си почти веднага.

 

Лъв

Лъвът е един от най-добрите влюбени, защото винаги са добре поддържан, учтив, чаровен. Силната им точка е физическата привлекателност, благодарение на добротата и галантността.

В отношения с тях няма да е лесно, но по време на период на силна любов Лъвът може да направи щастлива, дори и най-придирчивата жена.

Когато Лъв избере място за среща и нейното интимно продължение, той ще впрегне всичките си таланти, за да направи първата нощ заедно най-ярката от всичко, което очаква жената.

 

Везни

С Везни всяко момиче може да се почувства възможно най-женствено. Да, това е непредсказуем знак на Зодиака, който е трудно да се укроти, но що се отнася до романтиката и способността да изненадва, Везните едва ли ще намерят някой равен.

Те са страстни, интелигентни, добре възпитани и флиртуват по-добре от всички в света. Когато Везните се опитват да съблазнят дама, те действат много тихо и филигранно.

След физическата интимност романтиката не свършва: Везните могат да донесат закуска в леглото и да направят релаксиращ масаж. С тях нощите ще са дълги, а емоциите безкрайни.

 

Стрелец

Основното оръжие на Стрелец в борбата за местоположението на дамата е неговият ум, чувство за хумор и ерудиция. В началния етап жената прави впечатление, че мъжът Стрелец знае всичко за нея от началото до края. Това я кара яростта й да изпитва наслада, а тя започва да вярва, че е срещнала принцът на бял кон.

Стрелците са Козанова. Те знаят как да се държат с дама в леглото. Дори ако сериозна връзка не се получи, жената ще има какво да запомни, след подобно преживяване.

Наред с това Стрелецът изобщо не е против поддържането на интимна връзка, без задължение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com