Най-добрите и най-неподходящите партньори за вашата ЗОДИЯ – част 2

18016
Най-добрите и най-неподходящите партньори за вашата ЗОДИЯ – част 2
Снимка: iStock

Вижте кои знаци си подхождат най-добре с вас според зодията и с кои ще имате истински затруднения в общуването си:

Рак (21 юни – 22 юли)

Независимо дали говорим за храна, подаръци или внимание, Ракът е любящ знак, който обича да дава и те търсят някой, който споделя същите тези ценности. Ракът търси партньор, който ги кара да се чувстват като у дома си и който се грижи за себе си и за другите. Те са повече от готови да бъдат рамото, на което можете да поплачете, и ще се чувстват сигурни във връзка, която им осигурява същия комфорт.

Съвместими знаци

Скорпион и Риби, два много интуитивни и емоционални знаци, ще оценят дълбоко любовта и отдадеността на Рака. Девата също обича да отглежда и се грижи за надежден партньор като Рак.

Несъвместими знаци

Близнаци, Стрелец и Лъв са твърде независими и няма да задоволят грижовните нужди у Рака. Те не са непременно егоистични, но не жадуват за същото ниво на домашност.

Лъв (23 юли – 22 август)

Безгрижен и общителен, Лъвът иска най-добър приятел толкова, колкото и любовник. Лео има нужда от партньор, който желае да играе с тях и който вижда и оценява техния блясък. Те са енергични хора, които искат партньор със също толкова ентусиазъм за живота. За тях съвместимостта на зодиите означава намиране на някой, който няма да бъде уплашен или отблъснат от голямата им егоцентричност.

Съвместими знаци

Стрелец, Водолей и Близнаци споделят стремежите и вълнението на Лъв, което ги прави много подходящи. Разбира се, съвместимостта на зодиите не винаги е достатъчна, за да избегнете спор, но в една връзка са нужни двама напълно отдадени души, които да се борят за най-доброто й развитие.

Тези ЗОДИИ ще ви кажат всичко директно

Несъвместими знаци

Козирог, Телец и Дева могат да бъдат твърде строги и затворени за Лъва, който може да се почувства затънал в техните правила. Земните знаци са склонни да смятат, че Лъвовете трябва да преодолеят себе си.

Дева (23 август – 22 септември)

Девата търси преди всичко партньор, който е непоколебим, любящ и етичен и който оценява техния внимателен подход към живота. Този знак прави всичко целенасочено и очаква партньорът им да направи същото. Поради техните уникални стандарти, те могат да бъдат трудни за разбиране и задоволяване и смятат, че по-безгрижните знаци са твърде невнимателни или, добре, глупави.

Съвместими знаци

Козирогът споделя любовта на Девата към упоритата работа и поставянето на цели. Телец и Скорпион са страстни и доверени потенциални партньори. Въпреки че може да не споделят една и съща Полярна звезда, Девата се възхищава на факта, че тези знаци имат свой собствен кодекс на поведение, с което живеят.

Несъвместими знаци

Стрелец, Близнаци и Водолей вероятно ще изчерпят търпението на Девата, като тестват границите или действат по неочакван начин.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Везните са белязани от везните на справедливостта и, по-общо, от концепцията за баланс. Везните търсят преди всичко партньор, който внася баланс и посока в живота им, който нито диктува, нито ги наблюдава пасивно. Този интелектуален знак обича да учи и желае взаимно изгодни и равноправни отношения.

Съвместими знаци

Тъй като Везните са толкова премерени, партньорството с други Везни е може би най-логичният избор. Хората от тази зодия също могат да се справят добре с Овен или Водолей, които осигуряват интригуващо предизвикателство и умствена стимулация.

Несъвместими знаци

Една част от това, което прави любовта толкова прекрасна, е тази първоначална искра, а Везните обикновено не усещат тази енергия от Дева или Козирог. Рибите също могат да не са подходящи, тъй като са твърде необвързани с реалността, предпочитайки вместо това да живеят в свят на изкуство, чувства и мечти.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Най-добрите и най-неподходящите партньори за вашата ЗОДИЯ – част 1

Истината е, че не може да се каже кога ще се случи тази единствена по рода си връзка или какво ще е необходимо, за да има искри между д...

В Скорпиона има дълбочина, която честно казано не може да бъде срещна или разбрана от всеки. Хората от този знак могат да бъдат силно поверителни, така че искат да се уверят, че който и да допуснат, си струва риска да се разкрие. Това може да накара Скорпионите да изглеждат нежелани, но те имат силно желание да намерят този специален човек. Скорпионът търси партньор, който желае да отиде дълбоко с тях и да ги види какви са наистина под повърхността.

Защо е трудно да изневериш на тези ЗОДИИ

Съвместими знаци

Другите два водни знака, Риби и Рак, също преживяват света предимно чрез своите емоции и могат да съответстват на интензивността на Скорпион. Тези знаци са готови да изковат мощните връзки, за които Скорпионът тайно жадува. Девата обича да се опитва да реши пъзела, който е Скорпион, и също така намират този вид дългосрочна инвестиция за полезна. Този внимателен, подхранващ земен знак е видът всеотдаен партньор, от който Скорпионът се нуждае.

Несъвместими знаци

Точно както главата и сърцето не винаги се синхронизират, Водолеят може да бъде твърде игнориращ за чувствения Скорпион. Лъв и Овен също са лоши връзки за Скорпион, чиято решимост да изпълни собствените си амбиции би предизвикала конфликт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какъв брой яйца се боядисват за Великден

Как да боядисаме красиви великденски яйца, на които всички ще се възхищават

Направете това, ако разтегнете връзки или изкълчите ръката

Как най-лесно става почистването на агнешки чревца

Какво да правите, ако кожата на лицето е суха?

Най-известните суеверия за косата и ноктите, които жените трябва да спазват

Тези зодии са орисани от звездите да бъдат щастливи в любовта

Как да влезем във форма за лятото без спорт и строги диети?

Нека цъфти: Защо не трябва да късате люляка?

Нумерологичен хороскоп за месец МАЙ

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com