Най-добрите любовници според зодиака

13720
Най-добрите любовници според зодиака
Снимка: Thinkstock/Guliver

Търсите особено горещо сексуално изживяване? Може би трябва да попитате потенциалния си (или дори настоящ?!) сексуален партньор за техния зодиакален знак. Защото има четири знака на зодиака, които звездите на практика са надарили с дарбата да притежават специални любовни умения.

1. Скорпион

Скорпионът се смята за мистериозен и в същото време горещ зодиакален знак. Тази комбинация от отдалечено и обещаващо може да направи Скорпиона особено привлекателен за другите хора. Астрологически този знак от зодиака е отнесен към 8-ми дом, който от своя страна пророкува интензивни чувства. В леглото Скорпионите често са бурни и много, много страстни. Сексуалните партньори на тази зодия могат да се смятат за големи късметлии. Между другото: Вероятността при Скорпионите е голяма, че са отворени за игри с власт в леглото, при което след това са склонни да имитират доминиращата част.

4-те зодии, които са невероятни любовници

2. Близнаци

Близнаците са отлични приятели, защото не се вземат твърде насериозно. Те са отворени да изпробват нови неща и не се затрудняват, ако нещо не е толкова вълнуващо, колкото са си представяли. Можете да оставите креативността си на воля, когато правите любов с Близнаци и не е нужно да се страхувате да изразявате свободно своите желания и предпочитания.

3. Дева

Девите са особено чувствени и отдадени в леглото. Онези, които имат късмета да се търкалят между чаршафите с тази зодия, ще изпитат какво означава да се чувстваш напълно желан и обожаван. Девите често оставят настрана собствените си нужди като щедри любовници. Като партньор на тази зодия, човек не трябва да забравя да върне услугата въпреки всички сексуални полети на фантазията.

Какви любовници сте според зодията

4. Телец

Телецът е под влиянието на Венера, планетата на любовта. Следователно Телците се считат за особено чувствени и нежни. Няма да забравите скоро една нощ прекарана с Телец. Обичат добрата храна, хубавата музика и приглушените светлини. Най-вероятно тази зодия ще ви съблазни по особено страстен начин: с романтична вечеря на свещи, със секси песен и върху уютно кожено одеяло. Въпреки това, трябва да сте наясно с едно нещо за Телец: този зодиакален знак би искал да държи юздите в ръцете си и може да бъде управляван само от фини предложения. Телецът пък изобщо не се оставя да бъде притискан. Кой е най-добрият начин да го съблазните? Носете добре миришещ парфюм, който е възможно най-естествен – Телците са изключително чувствителни към добрата телесна миризма!

Но какво да кажем за другите зодии?

Вашият зодиакален знак или този на любимия ви не беше там? Не се притеснявайте, това не означава, че тези зодии не могат да разтърсят вашия свят в леглото. Важно е само да намерите точки, в които да се хармонизирате помежду си.

2 зодии, чиито портфейли ще са пълни в средата на АПРИЛ

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 4 на най-големите манастири в България

Какви са недостатъците да спите в едно легло с партньора си?

5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци

Балконът ви ще е истински рай с най-модерните цветя за 2024 година

5 грешки, които се допускат при нова връзка

Много поучителна притча за доверието

Стихотворение за 8 май 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 8 май 2024

Таро хороскоп за 8 май 2024

Изследователи разкриват трик за по-добра памет, който наистина работи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com