4-те зодии, които са невероятни любовници

12911
4-те зодии, които са невероятни любовници
Снимка: iStock/Guliver

Знаете ли, че зодията е едно от нещата, което определя и различава хората в техните сексуални отношения с другите? Всеки човек е различен, привличат го различни партньори, имат различни желания, някои са по-романтични от други и т.н.  Установено е, че сексуалното привличане с представител на противоположния пол, до известна степен се дължи и на зодията. Представителите на някоя от тях са по-премерени и пасивни в любовта, докато други са по-темпераментни и по-страстни и с тези си качества привличат своя партньор. Сред тях обаче, се открояват 4 зодии, които можем да наречен „най-добрите любовници“. Кои са те?

Везните са романтични, обичат лукса и преценяват всички детайли. Те правят всичко за своя партньор, така че той да се чувства добре и комфортно. Те са големи чаровници, които се наслаждават на мига, впускат се без задръжки в ново приключение и правят така, че другите да се чувстват наистина специални. При тях няма задръжки в секса и са от тези, които знаят как да получат това, което искат в любовта.

Идеалните любовници: Най-страстните зодии в зодиака

Дата на раждане влияе на енергията. Според астролога всяко момиче има свой уникален чар, но мъжете трябва да помнят, че избраните се ну...

Лъвовете са уверени във всичко, включително и в секса. Те са самоуверени в леглото, без значение от колко време са с даден партньор, защото много добре познават своите качества, достойнства и красота.  Лъвовете са искрени, наслаждават се на всеки интимен момент, споделят открито своите желания, но и уважават и угаждат на прищевките на половинката си.

Стрелците са зодията, която се забавлява най-много и чийто интимен живот е пълен с приключения и страст. Те винаги дават всичко от себе си в секса и любовта и оставят чувството за едно незабравимо преживяване у партньора си. Те са експериментатори в леглото, стремят се да не са скучни и затова са забавни и освободени от всякакви задръжки. Те са от хората, които без притеснение говорят за своите сексуални желания и за любовта и дори и да попаднат в неприятна ситуация в леглото, винаги успяват да предотвратят чувството за неудобство на половинката си.

Овните са хора с приключенски дух и показват това и по време на секс. Те не обичат еднообразието и се отегчават, когато правят секс  винаги в една и съща поза. Това ги кара да поемат инициативата в свои ръце и да експериментират. Ако вашият партньор е от зодия Овен, се подгответе за много изненади в леглото и по никакъв начин не си мислете, че ще ви е скучно. Те са много спонтанни и обичат да изненадват половинката си с някоя нова поза, за да предоставят едно по-различно и приятно изживяване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Кой е най-големият полуостров в света?

Предупредиха потребителите на електрически велосипеди за опасности при зареждане

eMAG пуска Hair & Makeup Shop с над 60 000 продукта и асистент за пазаруване за клиенти

Кои великденски ястия са задължителни за празничната трапеза?

Носил го е най-богатият на борда на Титаник: Продадоха златен часовник с история (ВИДЕО)

Ягодите - дразнят ли стомаха или не?

Къде се намира международното летище „Бен Гурион“?

Как да изберем перфектното агнешко месо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com