Най-добрите приятели за всяка зодия

23813
Най-добрите приятели за всяка зодия
Снимка: iStock

С напредването на възрастта разбираме, че истинските ни приятели се броят на пръстите на едната ръка. Често хора, които смятаме за близки, ни разочароват и в крайна сметка се оказват поредните използвачи. Знаете ли, че причината да не се разбирате с някого и да не намираме общ език може да се корени в астралната ни несъвместимост?

Зодиите се разделят на 4 групи спрямо елементите - огън, въздух, вода и земя. Например земните знаци, които са по-кротки като характер, се разбират с по-чувствителните водни зодии. Ето с коя зодия бихте могли да създадете истинско приятелство.

Овен (21 март – 19 април) - Овен и Близнаци

Те нямат проблем с общуването и напук на логиката могат да завържат добро приятелство с човек от същата зодия. С Близнаци пък могат да се смеят и плачат. Те са коренно противоположни характери, които заедно могат да бъдат чудесна компания.

Телец (20 април – 20 май) - Рак и Дева

Промяната не е по вкуса на Телец и именно поради тази причина си пасват като характер с представителите на зодия Дева, които са спокойни натури. Същото важи и за Рак. Сходните им интереси и факта, че не обичат шумните компании, е добра предпоставка за стабилни отношения.

Близнаци (21 май – 20 юни) - Лъв и Везни

С Везни ги свързват много общи неща. И двата знака са въздушни, което предразполага общуване на високо интелектуално ниво. Често подценявани, заедно могат да постигнат много неща. Колкото до приятелството с Лъв - успеят ли да превъзмогнат общите си желания да бъдат център на вниманието ги очакват велики неща.

Рак (21 юни – 22 юли) - Козирог и Риби

Козирог и Рак са противоположни личности, но общото между тях е чувството за отговорност. Именно това ги събира - никога няма да дадат повод за разочарование. Колкото до приятелството между два водни знака - Рак и Риби, то няма как нещата да не вървят гладко и безпроблемно. Взаимно се допълват и утешават в трудни моменти.

Това са зодиите, които никога няма да предадат приятелите си

Лъв (23 юли – 22 август) - Везни и Стрелец

Лъвът има нужда от някого, с когото да поддържа баланса в живота и да го сваля на земята, когато лети прекалено високо в облаците. Именно такъв човек е Везни. Със Стрелец пък обичат живота и могат да излязат в петък вечер и да се приберат в понеделник сутрин.

Дева (23 август – 22 септември) - Скорпион и Рак

Сходството в характерите на Дева и Рак няма как да не бъде отбелязано. Те не остават равнодушни към човешката бола и винаги търсят начин да помогнат. Със Скорпион пък ги свързва това, че ценят приятелството като старото вино и умеят да пазят тайни.

Везни (23 септември – 21 октомври) - Телец и Водолей

Телец и Везни се управляват от Венера, която отговаря за таланта и изкуството. Интересите им се припокриват и двете зодии са жадни за изкуство. Макар Телец да е по-сдържан и да не обича вниманието да пада върху него, то Везни умее да подклажда огъня и да поддържа разговорите живи. Колкото до връзката с Водолей - тя се крепи на сериозно разбирателство и здрав разум, който би могъл да ги изстреля на високо ниво, когато става дума за бизнес отношения.

Скорпион (22 октомври – 21 ноември) - Телец и Овен

Макар да са противоположни по характер, Скорпион открива в Телец и Овен онази "двигателна сила", от която има нужда, за да разкрие пълния си потенциал. Неслучайно, е казано, че противоположностите се привличат. Те внасят разнообразие и цвят в живота. Освен това са готови на саможертви в името на доброто приятелство!

Стрелец (22 ноември – 21 декември) - Овен и Риби

Оптимизмът е неизменна част от характера на Стрелец и Риби. Може първоначално да ви се стори, че не се разбират, но във важни моменти винаги са един от друг и се подкрепят. С Овен приятелството може да е сложно, но и двете страни дълбоко ценят откровеността на другия, която им помага да си дадат трезва преценка, когато им е най-необходима.

Невероятни приключения с приятели за 3 зодии до края на август

Козирог (22 декември – 19 януари) - Водолей и Дева

Козирог и Дева са непоправими работохолици, които говорят за работа, когато са почивка и правят планове за нови проекти, с които да уплътнят свободното си време. Въпреки това знаят как да се забавляват и имат сходни разбирания за релакс. С Водолей връзката им е сходна, но тънкото чувство за хумор е това, което ги сближава истински и ги прави неразделни!

Водолей (20 януари – 18 февруари) - Лъв и Близнаци

Ако двама души са центъра на вниманието, то бъдете сигурни, че поне единия от тях е Близнаци или Водолей. Те са много социални и обичат да има хора около тях. Чувството им за хумор е неповторимо и умеят да повдигат настроението, дори в най-трудните моменти. С Лъв пък ги свързва идеята за свобода и независимост. Ценят си личното пространство и не прекрачват границата!

Риби (19 февруари – 21 март) - Скорпион и Козирог

За мнозина Скорпион са плашещи. Те са вечно изнервени и същевременно не говорят много, което подклажда тяхната мистериозно. Риби обаче, успява да вникне в дъното на душата им и отлично знае, че зад костеливата обвивка се крие чувствителна душа. Козирог пък отлично разчита знаците, които прикрито изпращат риби и с тях се разбират на друго ниво. Могат само с поглед да се разберат от какво имат нужда!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com