Най-инфантилните зодии, които трябва да пораснат

5617
Най-инфантилните зодии, които трябва да пораснат
Снимка: Pexels

Детството ни безспорно е един от най-хубавите периоди в живота ни. Идеята, че тези безгрижни дни никога няма да се върнат, е по своята същност тъжна. Но такъв е животът и нямаме друг избор, освен да се адаптираме. За да преминем през живота, трябва да узреем, да се научим да бъдем отговорни и в крайна сметка да стоим на собствените си крака. Все пак във всеки от нас живее дете. Някои избират да го заровят дълбоко в себе си, докато други са твърде щастливи да подхранват детските си инстинкти.

1. Овен

Най-незрелият зодиакален знак е Овена. Зодията е безразсъдна, импулсивна и бързо се ядосва. Лесно се отегчават. Ако нещата не вървят по техния начин, те няма да се свенят да избухнат, което ще ви остави шокирани, объркани и най-вече раздразнени. Зодията също обича да си прави глупави шеги, които не са забавни за никого, освен за тях самите. Най-лошото качество на Овните е, че те са наясно с инфантилната си личност, но отказват да поемат каквато и да е инициатива, за да се подобрят.

Зодиите с много силно шесто чувство

2. Телец

Телците винаги се ядосват по някаква причина и една грешна дума или действие е достатъчно, за да ги изпрати на ръба. Те са безмилостни, когато са ядосани и ще кажат всичко, което им мине наум. Точно като Овена, те винаги искат всички около тях да се подчиняват на волята им и отприщват ада върху всеки, който не се съобразява. Разговорът с Телец ще ви създаде впечатлението, че той е свикнал да постига своето, точно както би направило едно дете.

3. Везни

Везните искат да бъдат харесвани. Те се страхуват от отхвърляне и ще направят всичко, за да се уверят, че не получават това. И под всичко, ние наистина имаме предвид всичко, което едно дете би направило. Те ще лъжат, молят, плачат и издават съскащи пристъпи, за да привлекат вниманието ви. Те няма да спрат, докато не получат пълното ви, неразделено внимание. Везните също мразят, когато някой, на когото държат, предпочита някой друг пред тях. Честно казано, подобна ситуация не е мечта и за много зрял човек, но със сигурност ще се справи с нея по много различен начин.

4. Близнаци

Близнаците са просто бебе в пълен размер. Всичко в тях крещи по детски. Те правят физиономии, когато са недоволни. Те стават сантиментални без основателна причина. Всичко ги забавлява. И никога нищо не е сериозно с тях. Да, така че ако имате приятел Близнаци, вие сте по-скоро детегледачка, отколкото приятел. Близнаците също са пасивно-агресивни до болка. Те няма да ви кажат директно какво искат, но ще го направят толкова очевидно.

5. Стрелец

Огненият знак е страхотен в това да заблуди хората, че са много зрели и независими. И макар това да е вярно, зодията проявява някои детски черти, които просто не можете да пренебрегнете. Стрелците не успяват да се доверят на хората, дори когато е очевидно, че са разстроени от нещо. Попитайте ги какво не е наред и ще получите фалшива усмивка и „нищо“ като отговор.. Пораснал възрастен, който не може да поиска помощ, когато има нужда от нея, все още е дете.

Кои зодии имат пророчески сънища - да не ги пренебрегват!

6. Риби

Рибите винаги са с глава в облаците. Те обикновено са напълно изключени от реалността, защото биха предпочели да бъдат в собствената си измислена фантазия. Те вярват, че светът извън мозъка им е суров и скучен. За тях незрелостта е втора природа, защото те просто никога не отделят време, за да разберат как функционира реалният свят. Така че следващия път, когато забележите някой, който се разплаква при дребни неудобства, ще знаете каква е зодията му.

7. Рак

Държат се така, сякаш са подредили живота си. Всъщност те са станали толкова добри в преструването, че са се убедили и в тези лъжи. Зодията обича да избухва. Те наистина се наслаждават на кавгите, караниците и битките. Ракът определено не е подредил живота си. Те просто избират да го крият. Те обикалят, наричайки всеки, който не е съгласен с техните аргументи, бебе, когато е напълно ясно за всеки, който ги познава, кое е истинското дете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои признаци подсказват, че той не ви харесва?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 12 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 12 май /валутен калкулатор/

5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка

6 неща, които носят само жените с високо самочувствие

Коя река е най-големият приток на Дунав?

Кои са най-добрите комплименти за мъж?

Какво се случва с тялото ни, когато прегърнем дърво?

Как да заспим ефективно, за да имаме по-дълбок сън през нощта?

Археолози в Хърватия откриха метален шлем на 2500 години в илирийска гробна могила

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно