Най-любящите зодии

14773
Най-любящите зодии
Снимка: iStock/Guliver

Желанието да обичаме и да бъдем обичани е една от основните човешки потребности. Всеки човек е дарен със способността не само да дава, но и да получава любов. Но някои от нас са по-любвеобилни. Ето кои са 6-те най-обичащи зодии:

1. Козирог

Най-добрият съвет за успешна връзка според зодията

Независимо от това дали вярвате в астрологията или не, тези съвети ще ви помогнат да внесете хармония във връзките си и да откриете сво...

Козирозите са лоялни към своите партньори. На пръв поглед те изглеждат като хора, които просто се интересува от изграждането на успешна кариера. Но страстта е ключов фактор за тях и без нея не биха постигнали нищо. Понякога им е трудно да намерят идеалния баланс между работата и личния живот. Но винаги влагат всичко от себе си във връзките си.

2. Телец 

Телецът се счита за най-чувствения зодиак от всички. Така че бъдете сигурни, че романтиката и интимността никога няма да изчезнат от връзката ви. Освен това Телецът е изключително лоялен. След като успеете да спечелите доверието му, той ще остане привързан към вас за цял живот. 

3. Везни

Справедливите Везни винаги обръщат по-голямо внимание на нуждите на партньора си, отколкото на своите собствени.  Освен любящи по природа, те са и изключително верни. Да ги накарате да вземат някакво голямо решение може да се окаже трудно само в началото, но след като те решат да бъдат с вас, никога повече няма да се налага да се съмнявате в тяхната лоялност.

4. Рак

Каква съдба ви очаква според зодията?

Всеки от нас е любопитен да научи какво му е подготвила съдбата. Астрологията дава отговор на този въпрос. Ето как съдба очаква всеки е...

Раците се отличават с чувствителност, емоционалност, загриженост и семейна ориентация. Сърцата им са изпълнени с чисто състрадание към приятелите и семейството. Те показват силни майчини емоции към близките си и са готови да защитят дори с живота си този, когото обичат.

5. Скорпион 

Скорпионите внасят много енергия във връзките си - подгответе се за жестока страст, ако сте влюбени в човек от този знак. Това, което ги прави толкова желани, е способността им да обичат дълбоко, както физически, така и емоционално.

6. Риби 

Рибите са романтични души, така че се пригответе за много незабравими мигове. Да бъдеш обичан от човек от този знак е като да живееш в приказка. Най-вълнуващото при Рибите е, че те могат да едновременно да флиртуват и да бъдат романтични.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Ако имате дъщеря, прочетете тази притча

Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за май месец

Таро хороскоп за месец МАЙ за всяка зодия

Изследователи: Лимбалните кръгове са добър показател за сърдечносъдовото здраве

Изследователи: Използването на белина е свързано с по-голям риск от смъртоносно белодробно заболяване

Има ли безценно цвете и кои са най-скъпите цветя в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Стихотворение за 30 април 2024
Стихотворение за 30 април 2024

"Те сега си отива"   Тя сега си отива, още днес си отива.   Тази рокля е тъмна и така й отива. Тя е малка и хитра - на лисичка прилича, но...