Най-самотните зодии

17500
Най-самотните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Да можеш да издържиш и да се радваш на самотата е чудесен подарък, каза Бърнард Шоу. Малцина са надарени с този дар. Ето как се справят със самотата зодиите.

Близнаци

Те са доста общителни, охотно се примиряват със сближаването, но до определен момент. Когато връзката започне да се превръща в особено близка, Близнаците могат да натиснат спирачката. Не става въпрос за егоизъм, а по-скоро за нежелание да пуснеш някого в живота си. Те се нуждаят от хора, но без ангажимент.

Дева

Девите не са социопати. Те са просто горди и упорити, а също и хора, които разчитат на разума, а не на чувствата и още повече на приетите в обществото норми. Късмет е да срещнеш истински приятел или любов. Ако няма късмет, Девата ще оцелее по някакъв начин.

Овен

Суровият характер на Овена, навикът му да говори за всичко лично, откровено, му създават трудности в общуването. За да избегнат самотата, Овните трябва непрекъснато да работят върху себе си, да следят своята реч, тонус, да се контролират.

Телец

За Телеца ситуацията е приблизително същата като за Овена. Тяхната раздразнителност и инат им пречат да изграждат нормални, доверчиви и най-важното стабилни отношения с другите. За разлика от Овена, Телецът не знае как да се извини. И тогава се чудят защо всички ги избягват.

Водолей

Този знак се справя добре без приятели и дори без обикновена комуникация. Водолеят е толкова страстно запален по своите дела, идеи, проекти, че не се нуждае от обществото - това го отвлича от любимите му занимания.

Козирог

По-интелигентното копие на Водолей е Козирогът. Основното за него е бизнесът, всичко останало е второстепенно. Неговото мото е: Завършена работа - напред, към радостите от живота, любовта и общуването. Преди това няма смисъл да закачате Козирога.

Скорпион

Професионалист в неприкосновеността на личния живот, Скорпионът лесно може без хора. Но ако се създаде подходящ кръг, той с удоволствие ще се присъедини към него и ще общува денем и нощем.

Качествата на мъжете от зодия Рак

Креативни, различни, интересни, всеобщи любимци...но също така неуверени и плахи. Досетихте се, нали?  Точно така, става дума за ...

Риби

Мечтателната, фина природа на този знак подсказва психическа крехкост и страх от самота. Всъщност това не е така. Рибите се нуждаят от комуникация, зависят от нея, но самите те няма да я поискат.

Стрелец

Кипящата енергия на Стрелец го носи далеч напред, оставяйки зад себе си онези, които просто не могат да го издържат. Когато Стрелецът си поеме дъх и, оглеждайки се, осъзнава, че е сам, той не се плаши, а продължава да се движи.

Рак

Най-добрите партньори за жената Водолей

За разлика от другите зодиакални значи, които искат спокоен любовен живот, жената Водолей желае повече от всичко една необичайна връзка...

Раците могат да бъдат сами, могат убедително да заявят своята самодостатъчност. Раците са много социални същества, които предпочитат шумни компании, а уединението е вариант, по-скоро принудителен, предназначен да покаже на хората около тях своята независимост.

Везни

Всъщност Везните не се нуждаят от никого, те се разбират добре или с компанията си, или в краен случай с тесен кръг от двама или трима души.

Лъв

Егоист и нарцисист, Лъвът има нужда от хората като статисти, като прима актьор в ентусиазирана публика. Без внимание към себе си, Лъвовете изсъхват, губят жизненост и увереност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com