Неща, заради които една жена никога не трябва да се извинява

2139
Неща, заради които една жена никога не трябва да се извинява
Снимка: iStock

Макар че женската половина от човечеството се смята за независима и устойчива, дамите са твърде чувствителни натури. Чувството за вина не им е чуждо. Има обаче някои неща, за които не бива да се извиняват и обясняват. Ето кои са те:

1. За правото на отказ - никога една дама не бива да се чувства виновна, че не се съгласява с нечие изискване. Тя не бива да забравя, че винаги може да тропне с крак.

Жените, които носят тези имена, са най-големите лицемери

Жана Тя е мила и знае какво да каже, така че да угоди на всеки, седнал срещу нея. Но те са много добри манипулаторки и точно това, че ...

2. За това какво харесва - животът ни е наш и сами решаваме какво харесваме. Ако моторът е страст на жената, тя трябва да я задоволи, а не да я замени с бродерия.

3. За правото да не се гримира - дамите по правило са гримирани, но ако това не се нрави на някоя от тях, няма причина да слага макиаж, защото така правят всички.Добрата естествена красота също заслужава внимание и излагане на показ.

4. За избора на храна - това какво ядат другите, си е лично тяхна работа. Всеки трябва да яде това, което харесва и обича.

5. За правото да се забавлява - някои дами са по-освободени натури. Те обичат да пеят, да танцуват дори навън, да се забавляват непрекъснато. Мисълта какво ще кажат хората за такова фриволно поведение не може да смущава душевния мир на никоя дама. Чистата радост на веселия дух е полезен за всяка душевност, дори за най-угнетената. Това ще е разведри със сигурност, затова не е лошо веселата жена да прехвърли частица от чара си на околните.

6. За моментите на личен егоизъм - да, егоизмът не е добро качество. Малките дози от него, които често наричаме здравословен егоизъм обаче са съвсем на място при всеки човек, дори за жените, които принципно се самораздават. Те обаче не бива да забравят никога, че са отделни личности и имат нужда от лично време, предназначено само за себе си. Приятелите, семейството и работните ангажименти понякога трябва да отстъпят място на собственото аз.

6 ужасни грешки, които много жени допускат заради липса на средства

Не можеш да си купиш щастие и това е истината. Колкото и скромно да е финансовото ви положение, има някои неща, които могат да се напра...

7. За проявата на лични емоции - мъжките момичета се гордеят с желязната си воля, но това не винаги е добре за тях. Човек е амалгама от различни емоции и чувства и е съвсем нормално понякога да бъде весел, друг път тъжен или угнетен. Никоя дама не е длъжна да се извинява за чувствата, които я владеят в някой момент, това е право на лично себеизразяване.

8. За нуждата от помощ - при нужда, дамата трябва да поиска помощ и никога да не допуска да я съдят за тази естествена реакция.

9. За различно мнение - личното мнение е право на всеки. Който не е съгласен с различното мнение на жената, има проблем. Дамата с друга гледна точка -не.

10. За начина на обличане - всеки изразява себе си чрез начина, по който се облича. Никой не бива да бъде съден за вкуса си, нито да позволява да го поучават по този въпрос.

11. За постигнатото - личните постижения са предмет на гордост и всяка дама има право да я изживее.

Жените от тези 3 зодии ПОДЛУДЯВАТ мъжете

Има някои нежни представителки на пола, от които просто не можеш да откъснеш поглед. Със сигурност сте срещали на улицата например поне...

12. За приемането на тялото каквото е - ако някой не харесва извивките на една дама или я намира за твърде слаба, това е негово право на мнение. То не бива да влияе на самочувствието на жената.

13. За незнанието по някои въпроси - ако нещо не разбирате, това не е причина за фрустрация. Учим се цял живот и напредваме с различно темпо.

14. За начина на живот - приоритетите са лични и всеки избира кои да бъдат неговите. Кариерата или голямото семейство, пътуването или прекарването на цялото време у дома с близките са личен избор, за който жената няма нужда да дава обяснения.

15. За сексуалността си - тялото е лично на всеки и той решава с кого и как да го споделя.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Всичко, което трябва да знаете за православната молитва

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Шест неща, които ще ви помогнат да обновите интериора си за един ден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?
Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Най-добрият приятел на човека – кучето – ни носи много радост, забавни моменти и ни дарява с любовта си, но е и отговорност, и ангажимент...