Нетипичните, но работещи методи за отслабване

29019
Нетипичните, но работещи методи за отслабване
Снимка: iStock/Guliver

Отслабването е доста сложен процес за милиони хора по света. Причините за наднорменото тегло са много и различни и всеки прибягва до всевъзможни методи и диети, за да свали излишните килограми. На някои са им необходими 5-6 килограма, които ги делят от хубавата фигура и от възможността да носят по-къса рокля през лятото, без да се притесняват от пълните си крака.

Други обаче се борят с 10-15 и повече килограми и мечтаят за деня, в който ще изглеждат добре. Някои от диетите са ефективни и дават добър резултат, а постигнатото тегло се задържа за дълго време. Има случаи обаче, в които колкото и да гладува човек и да спортува, трудно постига желания резултат. Ако сте от тези, които са опитали всички начини да отслабнат, но не са успели да го постигнат, не се отчайвайте, защото днес ще ви разкажем за няколко по-нетрадиционни метода за отслабване. Уверяваме ви, че колкото и да са странни, те дават резултат.

Откажете се от тези неща и ще отслабнете лесно - без глад

Когато чуем думата "отслабване", първото, за което се сещаме са изтощителни диети, постоянни лишения и много упражнения. Излишните кило...

Яжте повече храни, богати на полезни бактерии! Приемът на пробиотици има много добър ефект върху храносмилателната система, помага за качествената обработка на храната и връща баланса в нарушената стомашно-чревна флора. Така, храната която приемате се преработва много по-добре, организмът се прочиства от натрупаните токсини, а това се отразява и на килограмите.

И докато сме на тема хранене е добре да разгледаме и случаите, когато се храним по пижама или  други свободни дрехи с ластик в талията. Лошото да се храните облечени така се крие във факта, че дори и да прекалите с храната, няма как да разберете кога да спрете, защото дрехата е комфортна и няма да ви стиска и да бъде неудобна.

Още нещо, отнасящо се до храненето е яденето пред телевизора. Това е един много често срещан, но вреден навик, защото улисани в любимият си филм или предаване, сте склонни да поемете повече храна, а така се натрупват и повече килограми.

Пиенето на топла вода е още един много добър метод за отслабване. Тя действа много добре на перисталтиката на червата, като така прочиства организма, а освен това и потиска глада. Ето защо е добре да си създадете навика да пиете топла вода всеки ден, а за да бъде консумацията й по-приятна, можете да й добавите лимон, мента или да си направите билков или плодов чай.

Храни, които потиснат апетита и да помагат при загуба на тегло

Упражнението е само един от аспектите на здравословния начин на живот. Някои от най-големите ни опасения за здравето са свързани с избо...

Виното също е сред напитките, които можете да включите в режима си на отслабване. Проведено проучване е доказало, че жените, които всеки ден изпиват по чаша вино, в комбинация с правилно хранене, са по-слаби.

Лютата храна е много добър съюзник в борбата с килограмите, защото освен че ускорява метаболизма, тя забавя и растежа на мастните клетки.

Спазвайки тези нетипични и простички правила, скоро и вие ще можете да се похвалите с по-красива фигура.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Домашният ви любимец се промъква в леглото ви: Ето какво са открили изследователи

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 15 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 15 май /валутен калкулатор/

Как да освежите уморените клепачи: процедури, които определено помагат

Свеж вид: 10 начина да освежите насълзените очи

Модните грешки, които визуално ще ви направят по-дебели

4 признака на женска небрежност, които отблъскват мъжете

Защо младите мъже харесват по-възрастни жени: 9 причини

5 досадни навика, които слагат край на връзките – имате ли ги?

Знаете ли какви жени уважават мъжете най-много?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com