Никога не слагайте вкъщи ТЕЗИ картини, носят нещастие и беднотия

15002
Никога не слагайте вкъщи ТЕЗИ картини, носят нещастие и беднотия
Снимка: https://pixabay.com

Във всеки дом присъства поне по една картина, която носи своята символика и трябва предварително да се запознаем с нея, за да сме сигурни, че няма да внесе и разпространи негативна енергия в дома ни. Някои картини са източници на късмет и приятели, докато други могат да доведат бедност и болести. Ето няколко полезни съвети от Фън шуй:

Картините, изобразяващи пейзажи с реки, морета или водни елементи, трябва да са поставяни от страната, която символизира водата, а огнените – от тази, символизираща него.

Най-скъпите картини в света

Без съмнение много от произведенията на изкуството в музеи и частни колекции, са безценни. Трудно е да се посочи точна цена на много от...

Ако следвате някои от практиките и съветите на Фън шуй, в дома ви ще се разпростира положителната енергия непрестанно. Важно е в домовете си да не поставяте на централни места големи снимки на мъртви близки или болни хора, както и празни чинии, тъй като може да привлечете болести и бедност. Освен това, изображенията на мъртви роднини постоянно ще ви подсещат за тях и ще ви разчувстват, като така негативната енергия само ще се разпространява и няма да стихва. 

Вглеждайте се внимателно в картините – ако има изобразено изсушено или болно дърво, то може да привлече отрицателна енергия. Същото важи и за картини, изобразяващи болни или тъжни птици, изсъхнали цветя и т.н., които носят нещастие и лоша енергия и в любовен план.

Картина с натюрморт ябълки в чиния например ще донесе изобилие и богатство в дома ви, както и нови приятелства. Картините с водопади и дъги също привличат успехи в кариерата, положителна енергия и т.н. Дъгите носят щастието в дома, а седемте й цвята внасят допълнителна свежест, красота и вълшебство в дома ви. Зелено дърво или картина, изобилстваща със зелен цвят ще донесе късмет и просперитет.

Към картините, които е препоръчително да избягвате, спадат тези с тъжни и самотни хора, мъртва природа, мрачно настроение и др. Те ще донесат лоша енергия, ще повлияят на подсъзнанието ви и ще забавят развитието и успеха у дома и при всеки член от семейството.

Мъж намери картини на 350 години на боклука

64-годишен мъж е намерил две ценни маслени картини на 350 години в кофа за боклук на паркинг на магистрала близо до Нюрнберг през май. ...

Избирайте внимателно непознатите картини и предмети и се запознавайте с тяхната символика. Обърнете специално внимание и на цветовете, в които са направени – какви настроения ще внесат те в дома ви? Следвайки практиките на Фън шуй, може да се предпазите от много неприятности и да изпълните дома си с благоденствие, късмет и семейна хармония. Всеки детайл е важен и носи своето значение. 
В Древен Китай хората украсявали стените в съответствие със средата, в която пребивават. По този начин осигуряват щастлив живот както за семейството, така и за потомците си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дълбоки като океан: Тези носят интелектуални и емоционална мощ

Май месец носи изобилие на тези 4 зодии

30 утвърждения за привличане на мъж в живота ви

4 хитри трика да излезете от токсични отношения

Топ 5 зодии, които са страстни любовници

Яжте и отслабвайте: Идеалните закуски, с които да задвижите метаболизма си

Как да боядисаме яйца без химикали - лесен начин, с който ще изненадате гостите за Великден

Как да се справим с подпухналите очи всяка сутрин?

Понеделник след Великден - как се нарича този ден

Как се пише: посрещна или посрешна?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com