Никой не подозира, че тези 6 неща могат да провалят всяка първа среща

2835
Никой не подозира, че тези 6 неща могат да провалят всяка първа среща
Снимка: iStock/Guliver

Първата среща обикновено се помни цял живот. Тя е съпроводена от пърхащи пеперуди в стомаха, трепети и вълнения. Много внимавайте да не я провалите, защото в такъв случай спомените със сигурност няма да ви усмихват.

Ето и нещата, които никога да не правите на първа среща, защото рискувате да я провалите:

1. Не говорете за бивши връзки

Разбира се, че това е тема, която не бива да подхващате на първа среща. Никой не иска да слуша как сте се забавлявали с бившите си половинки, какво ви е накарало да поемете по различни пътища и т.н. Все пак тези няколко часа, които сте планирали да прекарате с изцяло непознат човек, са за да споделите малко повече за вас самите, а не за бившите си половинки.

6 неща, които е добре да се знаят преди първа среща

2. Не спирате да гледате в телефона си

Ако сте решили да отидете на първа среща, навярно нещо ви е подтикнало към това. Едва ли сте го направили от скука или да убиете време. Предполага се, че първите срещи са с човек, който е успял да възбуди интереса ни и да ни направи специално впечатление. В случай, че не сте на същото мнение, няма за какво да си пропилявате времето и да ходите по срещи. Най-добре чакайте принца на бял кон сам да дойде при вас.

Признаци, че вече сте готови за нова връзка

Някои хора приемат факта, че са необвързани като достатъчна причина да започнат нова връзка. Но това не е достатъчно, ако искат това па...

Когато обаче непрекъснато поглеждате към телефона си и ровичкате в него, това не само говори лошо за възпитанието ви, но и обижда човека отсреща. Дори да сте разбрали, че нямате общи интереси и допирни точки, изчакайте срещата да приключи или сами я прекратете, вместо това да си пишете с приятелки в месинджър.

3. Задавате неудобни въпроси

Истината е, че много от съвременните мъже и жени са до толкова освободени, че не изпитват никакви задръжки дори на първа среща. Все пак обаче има и такива, за които този първи визуален контакт е нещо много по-специално от раздумка. Най-добре бъдете сдържани и не задавайте въпроси, които смятате, че могат да поставят в неловко положение човека отсреща. Контролирайте се!

Вечеря с бивше гадже е сериозен повод за ревност

4. Интересувате се от материалното положение на човека отсреща

Няколко съвета за срещите след раздяла

Раздялата с любим човек е сред най-неприятните преживявания, които можем да имаме. Обичайно такива моменти са съпроводени с разочарован...

Груба грешка! Не я допускайте. Това не говори добре за вас. Правете си изводите от изказванията на самия човек и неговата същност, а не това каква заплата получава, какъв автомобил притежава и какъв му е стандартът на живот. Това са неща, които нямат нищо общо с истинската любов и здрава връзка.

5. Не плащате сметката (за господата)

Нормално е на първа среща господата да направят комплимент на дамите, като платят сметката. Всеки себеуважаващ се мъж би го сторил, без дори да се замисли. От малки момчетата се учат на това, защото е важно дамите да бъдат ухажвани и глезени, за да се чувстват добре.

6. Плащат сметката (за дамите)

Ако една дама е оставена да плати сметката, това говори лошо за човека, с който се среща за пръв път. Не виждаме нищо лошо в това жените и мъжете да разделят разходите си, но на първа среща е редно кавалерите да свършат това, без дори жената да разбере. Така не само ще я поласкаете, но и няма да я накарате да се чувства неудобно!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com