Особености на водните зодии

13815
Особености на водните зодии
Снимка: Thinkstock

Водните знаци са Рак, Скорпион и Риби. В тяхната скала на ценности, чувствата и настроенията са най-важни. Основните им характеристики са чувствителност, емоционализъм, субективност и неспецифичност.

Характерни черти: чувствителност, емоционалност, огромно въображение, флегматизъм, способност да се предвидят събития и действия на други хора, да се избягват конфликти, търпение, съпричастност, доброта.

Топ 5 на зодиите, за които семейството е призвание

Далеч не всеки мечтае да създаде семейство. Но за някои бракът е призвание. Ето как стоят нещата в зодиакалния кръг. 5 място - Стрелец...

Водата може да бъде освежаваща като планински поток или тъмна и мистериозна като дълбините на океана. Елементът на водата се разбира лесно, защото е податлив на оформяне. Съвсем същата, както в случая на съд или басейн - водата приема формата, като че ли, принудена от контейнера, в който се намира. Разбира се, водата също може да причини големи щети - когато има наводнение, което преодолява всички бариери, например.

Елементът на водата представлява интуиция и емоционални аспекти, тъй като съществува в различни състояния на концентрация. Водата може да бъде течна и променлива или твърда като лед. Също така може да се изпари във въздуха и да се превърне в облаци. Така че водата е изключително сложен елемент. Парадоксално, но може да се появи навсякъде и под всякаква форма.

Водните знаци са най-емоционалните в цялата зодия. Водата тече надолу, намира пукнатини и прониква дълбоко във всяко нещо, като го изследва и анализира. Символично става дума за непознатите емоции на човешката психика. Водата е не само от съществено значение за живота и покрива целия свят, но също така има най-голям дял във всички живи същества. Например, тялото на възрастен човек се състои от 60-70 процента вода. В случай на дете това е дори повече - 75 процента, а при новородено водата е повече от 80 процента от телесното тегло. Много, нали?

Тъй като водата се намира във всичко и навсякъде, водните зодии имат талант за общуване и поддържане на добри отношения с другите. Те лесно разбират мотивите и нуждите на хората (животните също). Това прави водните знаци изключително съпричастни, грижовни и полезни. За съжаление те също са изключително уязвими, така че лесно могат да бъдат наранени.

В кой град трябва да живееш според зодията си

Може да се изненадате да научите, че страните и градовете имат свой хороскоп. Астролозите сравниха хороскопа на човек с хороскопа на ме...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим
Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Пържените кюфтета са едно от най-хубавите угощения в кухнята. И тук сме ви подготвили феноменална рецепта, за да станат сочни и да се топят в устата,...