Остров на късмета ще е март за 5 зодиакални знака

47518
Остров на късмета ще е март за 5 зодиакални знака
Снимка: Виктор Сапожников / Pixabay

Пролетта затопля света със своята топлина, изпълва го с разцвета на живота, празника на цветовете и бунта от чувства.

Тази година звездите са подготвили необичаен пролетен подарък за знаците.

1.       Овен

Зодиите с НАЙ-много късмет през март

Нов месец- нов късмет. И това ще важи с пълни сили за няколко знака на зодиака. Март месец ще бъде много успешен за тях и те с лекота щ...

Астролозите обещават на усърдните и упорити Овни успешни сделки, преговори и всякаква кариерна дейност. Това е добър период за намиране на нови източници на доходи и инвестиране в нестандартни проекти и идеи, както и за успешни запознанства със спонсори и бизнес партньори.

Съдбата обещава на Овен да търси своята четирилистна детелина на работното място и да постигне целта си с пот на челото, защото това е времето от годината, когато упоритата работа ще се върне в портфейла му с най-плодотворния резултат, всичко, което остава е да хванеш късмета за опашката.

2.       Лъв

За Лъвовете пролетта ще бъде период на успешно развитие на отношения с другите. Това е моментът да се помирите, да направите малки изненади за близките, да напомните на далечни роднини и стари приятели за себе си.

Самоуверените Лъвове могат, без да се смущават от своята неустоимост, смело да създават нови запознанства и да изграждат взаимоотношения както в личния си живот, така и в работата. Късметът и магическата харизма на Лъвовете тази пролет ще съберат около себе си много фенове.

Това са НАЙ-късметлийските имена. Твоето сред тях ли е?

От край време се знае, че имената носят енергия и оказват влияние върху съдбата на хората, които ги притежават. Има обаче и няколко име...

3.       Везни

Освен Лъвовете, спокойните Везни също ще се появят в светлината на прожекторите тази пролет. Те ще имат добра възможност да покажат всичко, което са сдържали толкова дълго и да получат гарантиран положителен отговор.

За Везните пролетта е период на успешно разрешаване на всички дългогодишни притеснения. Звездите директно ги тласкат, за да изчистят живота от натрупания боклук и да възстановят вътрешния баланс, присъщ на този знак.

4.       Скорпион

Чувствителните Скорпиони могат уверено да вложат всичките си тревоги през пролетта. С първата топлина на март звездите обещават отровният знак да донесе неочаквано добри новини относно семейните отношения и, много вероятно, дори внезапно увеличение на семейството.

В началото на март идват положителни промени и изпълнение на желанията за 4 зодиакални знака

С настъпването на март 2022 г. много неща в живота на зодиакалните знаци ще се променят и то към по-добро. Водният тигър ще вземе под с...

Пролетният успех ще се прояви и в областта на романтичните отношения, може би тази пролет недоверчивият Скорпион трябва да се вгледа по-отблизо в обкръжението си и да помисли за бъдещето.

5.       Козирог

Последният щастлив пролетен топ е Козирог. Заедно с мартенското затопляне те очакват успешни познанства и предложения, които са се появили с тях. Звездите обещават на Козирозите да се отърват от неприятните хора, които влачат знака надолу, и лекотата на новите начала с приятни познанства.

За януарския знак това е шанс за подобряване на уменията и затваряне на големи проекти. Пролетта трябва да работи върху вас и вашата кариера. Това е добро време за саморазвитие, познание за себе си и света около вас. Звездите няма да лишат поредния зов на сърцето на Козирога от късмет и ще помагат в нови начинания.

Това ще бъде пролетта на 2022 г. Не забравяйте, че това е годината на Тигъра и тези големи котки, както знаете, през пролетта изпитват специална любов и слабост към общуването, така че би било голяма грешка да се противопоставите на призива на природата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com