От какво има нужда една съпруга, за да е щастлива

3520
От какво има нужда една съпруга, за да е щастлива
Снимка: iStock/Guliver

За да протича спокойно и успешно една връзка, трябва и двамата партньори да са щастливи. От какво имат нужда мъжете? От жена, която да ги обича, цени и да се грижи да тях. Но в същото време да не ги упреква за дреболии и да не ги ревнува. А какви са нуждите на дамите? От какво има нужда една съпруга, за да е щастлива в брака си?

Любов

Всяка една жена иска да се чувства, обградена с любов. Когато съпругът ѝ я погледне, да вижда блясък в очите му. Да вижда обич във всеки негов малък жест – неволните докосвания, усмивката, прегръдката, тона в гласа...

Комплименти

Всички жени обичат комплиментите и никога не биха се отегчили да слушат колко са красиви, чаровни, секси, добри домакини, майки и съпруги. Комплиментите са сред най-добрите подаръци, които можете да направите на своята спътница, господа! Така че не пестете думи, а обсипвайте своята съпруга с красиви слова.

Секс

Горчиво! Тези 5 зодии ще надянат брачната халка до края на годината

Време е тези дами да започнат да избират своята мечтана сватбена рокля, празнично меню и, разбира се, младоженец. Вече е ясно представ...

Щастливата съпруга е тази, която се чувства желана. Понякога в дългите връзки мъжете губят интерес към жената до себе си и вече не се опитват да я съблазнят. Чувствайки се нежелани и отблъснати, дамите търсят ласки, топлина и страст другаде.

Грижи

Жените са грижовни създания по природата, тъй като им е заложено да са майки и да се грижат за семейството. Но това не значи, че те не искат да получават внимание и грижа от своя партньор. Всяка съпруга би се радвала да има до себе си спътник, който не хаби сили, време и пари за това тя да се чувства добре.

Комуникация

Жените са бъбривки и обичат да разговарят с часове. За тях е важно да обсъждат деня си с човек до себе си и въобще да получават неговото внимание. Представителките на нежния пол страдат, когато мъжете не ги забелязват и предпочитат да прекарат вечерта с телефон в ръка, вместо да поговорят с тях.

10 неща, които трябва да направите заедно, преди да сключите брак

Бракът е много важна стъпка в живота на всеки човек. За да не бъдете разочаровани от избора си след време, необходимо е преди стиг...

Признателност

На жените им се налага непрекъснато да влизат от роля в роля. Те са съпруги, майки, приятелки, лечителки, домакини и какво ли още не. Всяка дама би се радвала да получи признателност за неуморния труд, който полага ежедневно. Затова, мъже, не спирайте да благодарите на своите момичета и не им се сърдете, когато са тревожни или изтощени вечер. Съвременните жени се сблъскват с твърде много предизвикателства.

Подаръци

Не правете подаръци само за специален повод. Изненадвайте дамата до себе си с по нещо дребно и без особена причина. Всяка съпруга ще е щастлива да получи подарък от своята половинка. Понякога дори и едно цвете може да накара жената да сме усмихва цял ден. Не пренебрегвайте малките жестове.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Ето какво да направите след развода с брачната си халка и годежния пръстен

Как да разберете още в магазина, че плодовете и зеленчуците са пълни с нитрати

Открийте заболявания, за които не подозирате с този бърз домашен тест

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com