От колко часа сън се нуждае всеки знак от зодиака

13027
От колко часа сън се нуждае всеки знак от зодиака
Снимка: iStock

Някои хора се нуждаят от повече сън от други и това зависи както от индивидуалните биоритми, така и от характера, който до голяма степен определя датата на раждане.

Овен

Овните обикновено спят средно 4-5 часа, така че се считат за най-„лишени“ в този смисъл от целия зодиак. Астролозите препоръчват да спят поне 6,5 часа на ден.

Телец

За Телец качеството на съня е много по-важно от количеството. Стаята трябва винаги да е чиста и обзаведена с вкус. На Телеца му трябват поне 7 часа за сън.

Близнаци

Близнаците могат да спят от два до дванадесет часа на ден. В този случай истинската позиция и нормата са на стойност 8 часа. Те винаги се притесняват „какво мислят другите за тях“. Често такова безпокойство се превръща в основна причина за безсъние.

Рак

Рацитее спят най-добре в собственото си легло и могат да страдат от безсъние, докато пътуват. На представителите на този знак се препоръчва да спят поне 9 часа.

Лъв

Лъвът не може да спи сам - има нужда от любим човек, с когото да се гушка. Въпреки че спят средно по седем часа на ден, те самите не винаги се нуждаят от толкова сън.

Дева

Девите се нуждаят от малко време, за да се почувстват бодри. Някои от тях дори се задоволяват само с три до четири часа сън, въпреки че астролозите ги съветват да почиват поне 7 часа.

Везни

Везните се нуждаят от 9 часа здрав сън всяка вечер. Това ще бъде най-добрият антидепресант за тях. Те много обичат леглото си и нямат нищо против да прекарват повече време в него, за да поддържат душевната хармония.

Скорпион

Скорпионът е най-вероятно да има проблеми със съня. Нощта ги зарежда с много енергия, поради което работят чудесно след полунощ. Осем часа почивка ще им бъдат повече от достатъчни, за да попълнят резервите си.

Стрелец

Стрелецът се нуждае от поне 9 часа сън, но в името на бизнеса те може да не спят дори няколко дни и това по никакъв начин няма да повлияе на външния им вид.

Козирог

Козирозите обикновено спят 7-8 часа, но само защото е необходимо. Обикновено те точно изчисляват времето, в което заспиват и се събуждат, и само стресът може да наруши този график.

Водолей

Водолеите винаги са в движение, както физически, така и психически. Обикновено те спят по 6 часа, въпреки че в идеалния случай това време трябва да се увеличи на 7. Хората от този знак винаги мислят за нещо и достатъчното сън се превръща в почти втора работа за тях.

Риби

Чувствителните и мечтателни Риби се нуждаят от поне девет часа добър сън. За тях това е не само начин да се отпуснат, но и да се потопят в света на мечтите, което им помага да се успокоят. Това е техният личен начин да се изолират от суровия външен свят и да си починат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 3 май /валутен калкулатор/

Съпруг в депресия: 7 съвета как да му помогнете

5 предимства на това да си егоист, за които всеки удобно забравя

Искате да сте млади и красиви? Добавете този продукт към диетата си

Ако имате изсъхнал козунак - ето какво да направите с него

Как трябва да съхраняваме козунаците, за да са меки най-дълго време

Какъв брой яйца се боядисват за Великден

Как да боядисаме красиви великденски яйца, на които всички ще се възхищават

Направете това, ако разтегнете връзки или изкълчите ръката

Как най-лесно става почистването на агнешки чревца

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com