Пет зодиакални знака, които откровено си кръшкат

16493
Пет зодиакални знака, които откровено си кръшкат
Снимка: Pixabay.com

Лоялността и взаимното доверие са основата на отношенията за повечето хора. Но има и такива, които трудно се удържат и винаги намират начин да изневерят на половинката си. Наличието на любящ партньор и връзка не ги спира по никакъв начин. Астролозите вярват, че в повечето случаи може звездите да са виновни за това положение. Някои зодии просто са по-склонни към измама, отколкото други.

Овен

Топ 3 на причините за мъжката изневяра

Защо мъжете изневеряват дори на най-красивите жени? Рано или късно всяка жена си задава този въпрос дори и да се отнася за сюжета ...

Овните са силни, решителни, независими и много страстни. Повечето от тях се характеризират с ако не многобройни връзки, то със склонност към любовни връзки. Ако Овенът започне сериозна връзка, то за него това не се превръща в пречка, преди да реши да „кръшне“. Някои, обаче, не са толкова смели да изневеряват на близките си, но не им пречи често да обмислят подобна идея.

Телец

Родените под знака на Телец привличат парите и чуждото внимание. Въпреки това те са предимно моногамни, но нямат нищо против понякога да забършат някой външен допълнително. Партньорите не трябва да се доверяват безусловно на спокойния и сдържан Телец. Зад подобно поведение може да има и основателна цел, а именно измама.

Близнаци

15 факта за невярната жена

Не само мъжете изневеряват, жените също го правят. Независимо дали става дума само за чат с някой друг в мрежата или за реална връзка, ...

Двойственият характер на Близнаци понякога ги тласка към извънбрачни връзки. Това се дължи на тяхната нерешителност. Дори когато намерят подходящия човек за връзка, те непрекъснато търсят „нещо друго“. И в крайна сметка много от тях имат връзка. Как успяват да я поддържат, зависи от много фактори.

Лъвове

Кралете от зодиакалния кръг държат вниманието на околните да е насочено изключително към тяхната личност. Те са избухливи и понякога първо правят, а след това мислят. В резултат на това много от тях може да извършат предателство и след това да съжаляват. Не им пречи след това повторят това преживяване с някой друг. Така че внимавайте много в подобна връзка.

Стрелец

Кои зодии ПРОЩАВАТ изневяра и кои НЕ?

За да простиш изневяра или трябва да обичаш много,  или трябва да вярваш във втория шанс и че всеки заслужава такъв. Някои зодии с...

Стрелците са склонни към извънбрачни връзки поради неспособността си да устоят на изкушението. Те са общителни, затова са популярни сред противоположния пол. Не всеки Стрелец може да бъде спрян от наличието на постоянен партньор или съпруг. А представителите на този знак най-често се съгласяват на пикантно предложение за кратка връзка. Това изкушение се оказва твърде неустоимо за горещите Стрелци. Те се хвърлят с главата надолу, но с ясната мисъл, че е съвсем мимолетно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Ползите и вредите от газираната вода - можете ли да я пиете всеки ден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com