Петте най-спокойни зодии във връзките

7717
Петте най-спокойни зодии във връзките
Снимка: Facebook

В тази статия ще ви представим петте най-спокойни зодии във връзките си. Ето кои са те: 

1. Близнаци

Кое е най-късметлийското качество на всяка зодия?

Вижте кои са най-късметлийските качества на всяка една зодия:   1. СТРЕЛЕЦ  Стрелецът е първи в този списък по подразб...

Близнаците са много трудни за удоволствие. Те са нерешителни и мразят да взимат решения. Това може да накара Близнаци винаги да ви обвиняват, че не сте направили нещо, когато сте избрали да направите едно нещо над друго. Винаги правят така, че да сте се справили по-добре. Но не забравяйте, че не можете да прочетете мислите им.

2. Риби 

Рибите не са толкова висока поддръжка, колкото останалите, но могат да бъдат нуждаещи се. Те мразят, когато някой не отговаря по нормален начин и те ще изпратят двоен текст или дори ще ви се обадят, защото искат да се уверят, че сте добре. Рибите бързо се обвиняват и са ирационални, когато дадена ситуация няма нищо общо с тях, така че ако не отговаряте по някаква причина, която няма нищо общо с тях, те все пак ще направят извода, че е заради тях. Те се нуждаят от успокоение и постоянен контакт.

3. Водолей 

Какво търси всяка зодия във връзката си

Всеки има едно специфично нещо, което задължително търси във връзките си, независимо от всичко. Има много различни неща, които хората и...

Водолеят е много независим. Освен ако наистина не се чувстват напълно различни от себе си за някого, те не обичат да бъдат прилепливи или нуждаещи се. Те не изискват много внимание или валидиране, защото знаят, че те сами могат да бъдат тези неща. Разбира се, не позволявайте това да ви убеждава, че те не се интересуват, защото те го правят - просто не толкова, колкото другите знаци. Водолеите са известни и с това, че са много отдалечени, което означава, че дори да им пука и да искат това внимание, има шанс да не излязат веднага и да го кажат. Вместо това те ще се надяват, че сте прочели мислите им и когато не можете, тогава ще го вдигнат с рамене и се надяват, че няма да го хванете. Това е лудо поведение, но Водолеите предпочитат да бъдат известни като ниска поддръжка, отколкото някога да бъдат етикетирани като нуждаещи се.

4. Везни 

Везните са знак с доста ниска поддръжка. Те са склонни да отнемат живота така, както идва, но има определени моменти, когато може да изглежда, че те са по-средно поддържани от ниски или високи. Когато наистина вярват в нещо, нищо не може да ги разтърси. Те ще ви досаждат отново и отново, докато не ги изслушате, и ще станат наистина нуждаещи се, ако ги оставите да висят твърде дълго. Везните също обичат предизвикателство, но само ако знаят, че ще им е удобно. Везните не винаги поемат рискове, но ще го направят, ако знаят, че в крайна сметка ще се изплати. Везните са много „ако, тогава“ човек. Ако те знаят, че е по-добре да продължат и след това предизвикателство, те ще го направят - в противен случай можете да намерите Везните да наддават времето си, докато не се появи нещо друго, в което те са в повече.

5. Козирог 

Езикът на тялото издава здрав ли е бракът ви

Признаците за здрав и щастлив брак са доста забележими. Експертите обясняват, че вашите действия и езикът на тялото показват как се отн...

Козирогът е много самодостатъчен знак, който не се нуждае от никого, за да го накара да се чувства така, както се чувства. Козирозите също са много практични с добра глава на раменете си - ако някога имат нужда или искат нещо, ще излязат и ще го получат. Козирозите никога не искат да бъдат от типа хора, които чакат другите да им доставят, когато могат сами да го направят. Козирозите са взискателни и когато става въпрос само за тях самите. Не ги интересува какво правите с живота си, стига да не пречи на плановете им и Козирозите да не очакват да ги чакате с ръка и крак. Козирогът е луд независим - почти твърде много - но това е точно начина, по който им харесва, защото в крайна сметка те знаят, че те са единственият човек в живота им, който има най-голямо значение. Следователно те са най-лесният зодиакален знак.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com