Петте зодии с много голям късмет

6141
Петте зодии с много голям късмет
Снимка: iStock/Guliver

На всеки му се е случвало поне веднъж да извади голям късмет. Но има хора, при които това си е ежедневие. Те намират точния партньор от първата среща, могат да се похвалят с най-страхотната работа и най-щастливото семейство. И не мислете, че успехът им е чиста случайност, защото астролозите веднага ще ви кажат, че тези хора са от определени зодии. Ето и кои са най-големите късметлии в зодиака!

Риби

Може би дори не си дават сметка, но Рибите имат огромен късмет в живота си. При тях интересното е, че в началото нещата не потръгват, но в последния момент се случва магия и всичко им се нарежда като по конец. Дори да са малко мудни и неориентирани, Рибите все пак успяват да срещнат правилните хора в точното време. В крайна сметка всичко завърша добре за тях.

Хороскоп за първата седмица на февруари

Ето какво вещаят звездите за отделните знаци за първата седмица на февруари. Овен Тази седмица е един от най-положителните периоди пр...

Телец

Телците имат склонност да драматизират и да се оплакват много. Те не носят на стрес и правят от мухата слон. Но ако не се фокусират само в дребните премеждия, а погледнат по-глобално на живота си, ще осъзнаят, че вече имат всичко, за което другите мечтаят. Освен това Телците винаги попадат на изгодни предложения и оферти.

Овен

Съдбата може да постави Овена пред куп премеждия, но неговият късмет се изразява в това, че винаги има кой да му подаде ръка. Представителите на тази зодия много държат на контактите си с хора и благодарение на здравите си дружби, и в най-лошия момент ще намерят протегната ръка. Овните имат и късмет в любовта, намирайки верен и грижовен партньор.

3 зодии, на които всички ще завиждат през 2021

След трудностите и изпитанията през 2020 година, 3 зодии ще бъдат изключително щастливи през настоящата 2021 г. Щастието им ще породи з...

Скорпион

Скорпионите са решителни и комбинативни. При тях големият късмет е смесен и с много голяма доза здрава работа. Те имат нюх към добрите сделки и чертаят правилните стратегии. Рядко бъркат, но дори и това да се случи, не го изживяват тежко. Бързо усвояват житейските уроци и са готови отново да опитат шанса си. 

Лъв

Лъвовете имат късмета да са родени под щастлива звезда, но това не е единствената причина да са победители в живота. От малки те са добре ориентирани. Знаят към какво се целят и какво заслужават. Обичат рисковете и не се страхуват да загубят. Паднат ли, бързо ще се изправят и ще продължат напред. За тях е важно да получат респекта на околните и не биха се показали като губещи. Пълни са с идеи и затова все някъде успяват да си извоюват успех и слава.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Страстната седмица започна: Много силна молитва към нашия Ангел Пазител

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com