По тези 9 знака ще осъзнаете, че сте задръстени с НЕГАТИВИЗЪМ

11129
По тези 9 знака ще осъзнаете, че сте задръстени с НЕГАТИВИЗЪМ
Снимка: https://unsplash.com

Понякога, съзнателно или не, негативната енергия се пропива в нас и ни кара да се чувстваме зле. И това може да се изрази не само в депресивни състояния, а и във физически признаци. Как да разберете, че отрицателна енергия се е вселила във вас и е време да направите нещо по въпроса. Ето кои са признаците за това.

Чувствате постоянна умора – непрекъснато сте уморени, тревожни, сякаш нямате нито физически, нито емоционални сили. Реагирате на всичко отрицателно, което ви заобикаля без да виждате положителното.

Внимавайте с тези неща в дома - те крадат енергията ви

Умора, раздразнителност, чувство на тревожност - всичко това може да се стовари върху човек, който едва е прекрачил прага на дома си. Т...

В апатично настроение сте – нищо не може да ви накара да се усмихнете, нищо не ви носи наслада. Непрекъснато се питате защо нищо не ви прави щастливи и не ви кара да се усмихвате.

Изпитвате трудност при заспиване – въртите се, макар да ви се спи, не можете. Може би в ума ви преминават негативни мисли, които не ви дават мира. Когато затворите очи, пред вас се нижат различни негативни сценарии. Това е знак, че е време да помислите за смяна на нагласата към позитивна такава.

Твърде сте чувствителни – всичко приемате навътре. Емоциите просто ви връхлитат отвсякъде. Плачете на всяка мила картина, която видите на живо или по телевизията. Някак се губите в емоциите си и лесно ги оставяте да ви завладеят.

Не обичате да излизате от комфортната си зона – не обичате промени и да правите нищо, което преди не сте опитвали. Трудно ви е да напускате зоната си на комфорт, трудно ви е да комуникирате с хората и да създавате нови познанства.

Не се издавайте – това са 6-те показателя за ниско САМОЧУВСТВИЕ, които пречат

Всеки има своите възходи и падения спрямо самооценката си, но понякога издаваме ниското самочувствие чрез действия, за които не сме под...

Правите онова, което казват другите – сами трябва да носите отговорност за своето щастие и да се стремите да го изградите. Вие обаче слушате онова, което ви казват другите и го правите. Това не е правилно.

Изпитвате постоянна тревожност – все нещо ви притеснява. Тревожни мисли обземат съзнанието ви. Имате усещане, че опасност дебне около вас, а това не е така.

Губите време – не живеете, а съществувате. Времето минава покрай вас, а вие просто не се възползвате от него. Губите го. Отдавате се на негативни нагласи. Криете се в черупката си, страх ви е да се покажете пред света.

Сравнявате се с другите – имате голяма самокритичност, която ви вреди. Непрекъснато се стремите да бъдете перфектни, а това всъщност не е необходимо.

Това са знаците, които издават човека с черна душа

Не можем да предвидим действията, мотивите и желанията на другите. Но можем да се предпазим от лошо влияние, като открием токсичен чове...

Трябва да преборите негативната енергия, да спрете да се тревожите, да живеете в настоящия момент и да му се наслаждавате докрай. Времето е ваше, просто го вземете. Обградете се с позитивни хора и изчистите всичко негативно от живота си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньора им изневерява

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com