Под кои знаци на зодиака се раждат жените, които обичат да кръшкат

13473
Под кои знаци на зодиака се раждат жените, които обичат да кръшкат
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите разказаха на какво мъжете трябва да обърнат внимание при избора на спътничка в живота си за много години напред.

Всеки уважаващ себе си мъж очаква да види до себе си спокойна, вярна и грижовна половинка. Това желание е разбираемо, тъй като, всъщност, семейството е задната част на силния пол.

Характеристика на успешната съвременна жена

Това е тази жена, чиито очи свидетелстват за сила. В същото време очите й предават нейния поглед към света, нежността, която изпитва къ...

Астролозите споделиха на какво трябва да обърнете внимание при избора на спътничка в живота и под какви знаци на зодиака са жените, които обичат да кръшкат. Експертите казват, че представителите на следните астрологични знаци не са в състояние да останат верни на своята половинка и непрекъснато си търсят резервен вариант.

Стрелец

Жените, родени под знака на Стрелец, искат да виждат до себе си мъже със страст и темперамент. Ако избраните по някаква причина не са в състояние да им осигурят необходимите емоции, тогава дамите ще започнат да търсят тези усещания извън дома. Жената Стрелец лесно ще намери любовник и ще започне да изисква всичко, което ѝ липсва. Често този модел на поведение провокира раздор в  отношенията и последваща раздяла.

Водолей

Гледна точка от чужденец: 6 причини да не се жениш за българка

В кръга на шегата - ето как изглежда чуждият опит с по-добрата половина на българския народ. 1. Българската жена постоянно ще те изнен...

Представителите на тази зодия не се колебаят да се потопят с главата надолу в друга любовна връзка. Заслужава да се отбележи, че жените Водолей още по време на първата среща с потенциален партньор признават възможността за сексуален контакт. Причината за това е желанието да получат свежи впечатления и емоции. Този факт напълно обяснява предпочитанията им да не влизат в дългосрочни отношения и да се задоволяват с кратки „романтични връзки“, които могат да бъдат завършени по всяко време без много морални разходи.

Риби

Причината за недостойното поведение на жените, родени под знака Риби, е лесна за обяснение. Те просто копнеят да намерят богат и щедър покровител. Когато мъжът бъде срещнат по пътя, предизвиква интерес, жена - представител на този астрологичен символ - ще направи всичко, за да го завлече в леглото. След като изтиска максимума от следващия партньор, момичето Риби „ще потъне в дълбините“, за да търси нова жертва, готова да изпълни всякакви капризи с изплезен език.

Астролозите обръщат внимание на факта, че все още не е констатирано прекаляване  в това отношение на останалите дами, родени по другите знаци на зодиака.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com