Привлечи щастието в дома си чрез тези 6 начина

5305
Привлечи щастието в дома си чрез тези 6 начина
Снимка: pixabay.com

Вашият дом трябва да бъде вашето щастливо място, което може да ви избави от въздействието на всички негативни ситуации, с които сте се сблъскали през деня. Вкъщи трябва да се усеща положителна енергия и спокойствие. Можете лесно да привлечете щастието в дома си и то по няколко начина. Така сърцето ви ще се изпълва с радост само при мисълта, че е време да се приберете вкъщи.ь

Жълъди – направете дълга разходка в парка и междувременно се оглеждайте за жълъди. Смята се, че те привличат изобилието в дома. Вземете красива поставка и сложете в нея няколко жълъда, за да бъдете щастливи и да приветствате късмета в живота си.

Как мислите влияят на щастието ни

Мислите и чувствата винаги са били най-големият ни враг, но и най-добър приятел. Всъщност чувствата са създадени от нашите мисли - пред...

Сувенир слонче – със сигурност сте чували за силата на слончетата да привличат любов, пари и късмет в дома. Изберете специално място за своята фигурна, а може да си вземете и няколко. Стига да потърсите, може да откриете очарователни предложения на двойка слончета или единично слонче, които ще красят дома ви и ще донеса хармонията в него.

Кристали – всеки кристал или камък има своята сила и предназначение. Проучете тяхното значение, според онова, от което се нуждаете, и обзаведете дома си с няколко красиви кристала. Може да изберете такъв за здраве, любов, креативност, успех в работата и т.н. Аметист, розов кварц, лунен камък – това са само част от невероятно красивите камъни, които ще направят дома ви специално и топло място, пълно с щастие.

Бамбук – много красиво зелено растение, което от древни времена се смята за символ на щастието и късмета. Отглежда се лесно, така че спокойно може да поставите саксия с него у дома, дори да се заети и да работите по цял ден навън. Растенията имат специални сили, които привличат благоденствието у дома. Освен бамбук, може да отворите дома си за орхидея, палма, дърво на парите. Те също привличат щастието и изобилието.

Пълна фруктиера – плодове са полезни не само за здравето ни, но и за привличане на щастието в дома. Според Фън Шуй всеки плод има своето значение и е важно на масата ви винаги да има красива фруктиера, пълна с плодове. Нарът символизира плодовитостта, ябълките – мира, 9 портокала гонят лошия късмет, прасковите са символ на дълголетието. Изберете плодовете, които обичате и които ще ви донесат точно това, за което мечтаете.

Пет неща, които да правим всеки ден, за да бъдем по-щастливи

Ако погледнем статистиките ще видим, че голяма част от хората в България имат негативен начин на мислене и са нещастни, а голяма част о...

Вземете си аквариум с рибки – ако нямате домашен любимец, но искате и се чудите какъв да си вземете, препоръчваме красиви аквариумни рибки. Не само, че отглеждането им е по-лесно в сравнение с много други любимци, но се счита, че те носят късмет на своя собственик. Фън Шуй казва, че рибките поемат цялата отрицателна енергия и зарежда дома с щастие, благополучие, здраве и богатство във всичките му проявления.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Днес тези три зодии отварят нова страница в живота си

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това
Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Листата от маруля са перфектна добавка към много ястия, салати и сандвичи. Единственият недостатък е, че салатата може да загуби своята свежест...