Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ПРОМЯНА в живота на тези 3 зодии през ЯНУАРИ

29 декември 2021, 10:10 часа

РИБИ

Вие решавате кои са хората и дали изобщо да ги приемете, които получавате от вселената, което означава, че създавате повече пространство за щастие и успехи. Този месец имате шанс да се почувствате отново обнадеждени и да повярвате, че мечтаният свят, който често държите пазите в главата си, всъщност може да бъде реалност.

Кои 3 ЗОДИИ задължително трябва да си простят тази седмица?

СТРЕЛЕЦ

Не само трябва да започнете да чувствате новооткрита свобода, но и по-дълбока връзка със собственото си сърце и истината, която живее там. Имате шанс да прегърнете сърцето си, но и автентичната си природа по време на този транзит. Ще има разбира се и преминаване покрай препятствия и бариери, но няма как да не минете през подобни неща, ако искате да постигнете хубавите мечти.

Зодиите, които ще преживеят предателство през 2022 година

ВЕЗНИ

Вземете енергията този месец като шанс да се върнете към истинската си сила, да си спомните за талантите, които наистина притежавате и да си позволите да прегърнете всичко, което сте, за да можете да се възползвате максимално от изобилието от възможности. Това наистина е шанс за вас да предефинирате много от изборите, които правите, които ще повлияят на следващото десетилетие плюс вярата в надеждата за неограничени възможности.

 

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес