Пълен абсурд: Това са най-тъмните страни на зодиакалните знаци

20321
Пълен абсурд: Това са най-тъмните страни на зодиакалните знаци

Съзвездието, под което човек се ражда, завинаги полага отпечатък върху живота му. Според астролозите то определя не само положителните качества на представителя на зодиакалния кръг, но и тъмните страни на неговия характер.

Овен

Това са егоцентрични хора с безпределна гордост и непримиримост. Те не знаят как да слушат съветите на другите, поради което бавно решават проблеми, които биха могли да бъдат избегнати. И манията по личните интереси разрушава отношенията дори с най-близките.

Телец

Консерватизмът и инатът на Телеца са напълно абсурдни. Настоявайки на истината само от тяхна гледна точка, те ограничават мисленето и блокират пътя си към развитие. Освен това Телецът често е напълно неспособен да разбере позицията на друг човек.

Близнаци

Основният проблем на Близнаците е непостоянството и повърхностността. Това им пречи да намерят място си в живота и да постигнат успех.

Рак

Тъмните страни на този знак са раздразнителност и постоянна жажда за още. Раците не знаят мярката, те се стремят да изтръгнат всичко от живота, но се оказват в счупено корито. Мъжете раци не се характеризират с отдаденост в личните отношения, поради което могат да унищожат и най-обещаващия съюз.

Лъв

Лъвовете могат да поемат ненужни рискове и да създават проблеми поради прекалена самоувереност или да отчуждават хората заради прекомерна гордост.

Дева

Девата е възпрепятствана да живее от прекален рационализъм, взискателност и критичност. В любовта те, като правило, също се ръководят от разума, така че щастието често остава със седем ключалки.

Везни

Тъмната страна на този знак е нерешителността и навикът да отлага важни неща за по-късно. Този подход пречи на успеха, защото някой по-бърз вече е заел желаната позиция.

Горчива истина или сладка лъжа: астролозите назоваха най-честните знаци на зодиака

Истината винаги се смята за най-добрият избор, но понякога всеки от нас трябва да бъде по-внимателен. Астролозите споделиха кои зодии ...

Скорпион

Този знак се счита за най-проблематичен в астрологичния кръг. Тъмната му страна: неспособността да прощава грешки, безпощадност и способността да се изтощават психологически хората.

Стрелец

Щастието на Стрелеца е затруднено от непостоянството и безотговорността. Нежеланието да стои на едно място е добро качество, но само ако не е доведено до абсурд и не е съчетано с липса на принципи и убеждения.

Козирог

Приятел или враг: Ето най-коварните знаци на зодиака

Някои зодии могат да предадат или излъжат в най-неочаквания момент. Винаги трябва да сте нащрек с тях. Астролозите споделиха представи...

Проблемът на Козирозите е емоционалното скъперничество и желанието да се живее по изготвена схема. Често те не могат да се ориентират при непознати обстоятелства, което ги отклонява и проваля всички планове. Освен това Козирозите абсолютно не знаят как да усещат ситуацията във взаимоотношенията с хората и понякога откровено не се интересуват от това, което се случва наоколо: само те трябва да бъдат в центъра на вниманието.

Водолей

Водолеите имат основния проблем - нестабилно емоционално състояние. Това им пречи да застанат здраво на краката си, а разсеяността води до факта, че те пропускат добри шансове, дори когато самото щастие е поднесено в ръцете им.

Риби

Рибите обичат да избягат от реални проблеми в свят на илюзии и да чакат, докато всичко се реши от само себе си. Разбира се, това не води до нищо добро - малките проблеми стават големи и Рибите накрая се затварят в себе си, изпадайки в депресия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

5 грешки, които туристите допускат по време на пътуване

Съвместими ли сте? 3 типа сексуален темперамент във връзките

Няма магия: жените с тези качества винаги имат много почитатели

3 неочевидни признака, че шефът ви е психопат

Как да манипулираме манипулаторите?

Има ли прилика: Как е изглеждал истинският султан Сюлейман в живота?

Те крадат младостта ви: 6 навика за красота, които трябва да забравите до 40-годишна възраст

Тези зодии са любимци на всички

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com