Разбери какъв си в леглото според зодията

8057
Разбери какъв си в леглото според зодията
Снимка: Istock/Guliver

Как се държат зодиите в леглото?

Всички знаят, че Скорпионите са най-страстната зодия, Раците са най-нежните, а за Рибите никой не знае нищо, а всички решиха, че са студени като риби. Искате ли и вие да разберете какви сте в леглото? 

Козирог

Козирозите, както изглежда на мнозина, като цяло са безразлични към секса. Всъщност младата дама-Козирог се ръководи само и изключително от собствените си желания и в името на партньора няма да изневери на себе си. Но за сметка на това тя се познава много добре и е наясно какво точно и кога точно иска. Ако една дама Козирог е в настроение, това е огън! И ако не, откажете се. Козирогът може да покаже рогата си.

Водолей

Водолеите правят секс спонтанно. Сексът трябва да е спонтанен и естествен! Партньорът на младата дама-Водолей винаги трябва да бъде готов, ако той не е готов, той ще получи нейното безразличие - само че не за седмица, а поне за месец. Защото ако госпожицата-Водолей получи отказ, тя ще реши, че любовта е отминала. Започнете съблазняването от самото начало.

Риба

Рибите се нуждаят от специално настроение и идеална среда: тъмно, тихо, без вятър и без миризма. Да няма разсейване. Защото дамата Риби си ляга не за да направи всички тези нелепи жестове, а за да ги направи нейният партньор. Като цяло партньорът трябва да знае следното: рибата трябва да бъде умело задоволена, но не трябва да се задават въпроси как да стане това. Защото тя фантазира, и не я разсейвайте!

4-те зодии, които се преструват по време на секс

Овен

Сексуалното мото на Овена е „По-бързо и повече“. Младата дама Овен е ураган от страст: тя сама започва любовните игри и прави всичко сама, партньорът трябва само да реагира достатъчно весело. Дамите Овен обичат секса и тези, които не се стараят достатъчно, ще съжаляват.

Телец

Ако искате да развалите секса с дамата Телец, започнете да показвате младежка игривост, уж необуздана страст. И ще отидеш, напечен от слънцето, в ада. Телците не обичат да усложняват нещата. Обичат нещата да са прости и без преструвки. С чувство, с усет, с подредба.

Близнаци

Младите дами-Близнаци са истински сексуални терористи. Но това изобщо не е така, защото те имат експлозивен сексуален темперамент - не, това е съвсем средно. Факт е, че целият секс в младите дами-Близнаци е в главата.

Рак

Раците правят секс по класически начин: инициативата е изцяло прехвърлена на мъж, те са изключително недоверчиви към експериментите, предпочитат доказани пози и като цяло може да изглежда, че дамата Рак не придава твърде голямо значение на цялото това нелепо легло суетене.

Лъв

Сексуалното поведение на Лъвицата е театър на една актриса. Лъвиците започват да играят много преди часът Х. Те със сигурност трябва да започнат да съблазняват публично - така че не само партньорът, но и всички странични наблюдатели да искат. Нека ви кажем: лъвица се съблича ефектно в спалня, пълна със свещи и листенца от рози.

Това са двете зодии, които непрекъснато мислят за СЕКС

Дева

Преди да си легнете с Дева, трябва внимателно да проучите мерките за безопасност. Младата дама-Дева има нужда от всичко, за да е идеално: партньор в перфектна форма (перфектната миризма е най-важното, Девите имат обоняние като полицейски ловци), ласки според протокола, идеално време и идеално място. Накратко, Девата е по-лесна за убиване, отколкото за задоволяване.

Везни

Леките млади дами-Везни не понасят грубост под каквато и да е форма - включително в леглото. Те също не понасят бързането. Подарете й нежни и дълги прелюдии. Всъщност, според нейното разбиране, това е секс. И още нещо: само спалня, само приятен здрач, само любимо удобно легло.

Скорпион

Младата дама-Скорпион е гуруто в секса. Знае всичко. Да й предлагаш нещо ново е безполезно, тя го знае. Младите дами Скорпион обожават младите любовници, защото неумелият партньор изобщо не им пречи да се наслаждават на секса.

Стрелец

Младите дами Стрелец винаги правят любов с искрена радост. Защото никой друг не умее толкова да цени плътските удоволствия. Добрият секс е най-добрият начин за презареждане на вътрешните батерии на Стрелеца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com