С какво се занимава най-богатата котка?

20798
С какво се занимава най-богатата котка?
Снимка: iStock/Guliver

Най-богатата котка има 250 000 последователи в Инстаграм. Въпреки че бъдещето й е гарантирано след смъртта на собственика й, покойният Карл Лагерфелд, който й остави част от състоянието си (някои говорят за 150 000 000 евро, а други за 300), Шупет, бирманската котка на известния немски дизайнер, реши да продължи да работи. След като участва в многобройни рекламни кампании, които й донесоха близо 3 000 000 евро и след като отвори онлайн магазин, където предлага различни продукти под нейно име, пухкавата госпожица дебютира като тестер на хамаци за котки, пише БГНЕС.

Писаната е натрупала повече от 250 000 последователи в профила си в Инстаграм. Кооперирала се е с „Луси Балу“, базирана в Мюнхен марка, специализирана в мебели за животни, заедно с която е "създала" люлка за котки с лимитирано производство. Шупет тества и одобрява прототипа на хамака, когато марката му го предава чрез своя агент и в резултат се появява красиво сътрудничество. „За нас е чест, че имахме възможността да сме толкова близо до Шупет. Искам да кажа, че бяхме първите хора, на които беше позволено да правят снимки и видеоклипове на Шупет в дома й. Очакваме с нетърпение да продължим да си сътрудничим с нея“, каза дизайнерът на „Луси Балу“, Себастиан Франк.

Братя открили котка мумия в стената на къщата си, продават я

Жител на Румъния ще продаде на търг мумията на котка, която двамата с брат си открили в стената на къщата на своята баба, съобщава БГНЕ...

Шупет е най-богатата котка в света и в момента няма никаква конкуренция. Преди смъртта на дизайнера котката живееше с него в апартамента му в Париж, винаги пътуваше с него на личния му самолет и носеше диамантени колиета. Тя се обгрижваше от двама асистенти, единият от които ветеринарен лекар и всеки ден вкусваше консерви с пилешки пастет и хайвер. „Шупет е много приятна. Тя не притеснява никого, нито наранява някого. Има хора, които се грижат за нея, когато не съм наоколо, а тя вече има собствено състояние. Ако нещо ми се случи, тя ще бъде наследница. От друга страна, човекът, който се грижи за това, няма да има парични проблеми. От съобщенията, които е направил, не съм докоснал нищо; всичко е изрично запазено за нея. „Шупет е богата “, разкри креативният директор на „Шанел“ във френската програма„ Le Divan “преди смъртта си. В момента е неизвестно кой е собственик на богатото коте.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...