X
 
 

Седмичен хороскоп за 19-25 август

28853 1
photo of Седмичен хороскоп за 19-25 август
Снимка: iStock/Guliver
Овен

Това е седмица, в която да не се претоварвате. Възможно е да се наложи да поемете чужди задължения за известно време, но се договорете за срок, в който да изпълнявате това. В противен случай ще ви е трудно да се отървете. В личен план няма да имате от какво да се оплаквате освен ако не сте решили да усложните живота си. Използвайте остатъка от лятото, за да изпълните съзнанието си с лято и слънце. Почивните дни не изпълвайте с никакви служебни задачи.

Телец

Това е седмица, която да посветите на общуването. През периода може да подобрите отношенията с всеки човек - роднина или колега. Новата ситуация ще ви даде много предимства, но не бързайте да се възползвате от тях. В сряда може да получите добра новина. В края на седмицата ще получите интересно служебно предложение. В почивните дни дайте всичко от себе си, за да направите любимия и човек щастлив.

Близнаци

Тази седмица ви е дадена, за да се погрижите за себе си. Много е важно да си дадете почивка. Ако вече сте били в отпуск - значи не ви е достатъчно. Осигурете си още почивни дни, за да не се налага да излизате в болничен. Умерените водни процедури ще се отразят добре на тялото ви. Пазете се от студ, но и от прекалено жега. Спазването на баланса ще ви осигури успешното преминаване на седмицата.

Рак

През тази седмица очаквайте добре новина, свързана с работата ви. Не се колебайте да правите предложения и да давате идеи за по-добро изпълнение на работата. Всяко ваше усилие сега ще бъде високо ценено и признато на по-късен етап. В личен план ще имате някои трудности, които ще ви поставят доста въпроси. Вероятно сте пропуснали важен момент във връзката си, към който ще трябва да се върнете, за да оправите нещата.

Лъв

Най-властните жени са от тези 4 зодии

Забелязали ли сте как някои жени просто не могат да оставят контрола в чужди ръце? Знаете ли, че зодиакалният знак има голямо значение ...

Най-важната задача през тази седмица ще бъде да се движите напред към заветната ви цел. Не позволявайте на никаква критика да ви отказва или да ви кара да се колебаете. Сега е много важно да вярвате в себе си, дори ако това не е така. Опитайте се да черпите кураж и вдъхновение от всякъде. Не се притеснявайте да работите, както ви е удобно. Сега е важен крайният резултат, а не начините за постигането му.

Дева

През тази седмица трябва да проявите своята виртуозност в общуването. Спазвайте идеалния баланс. Всичко, което може да кажете сега, както трябва ще ви спечели много повече, отколкото очаквате. Някаква грешка в комуникацията обаче може да ви донесе и големи загуби. През втората половина на седмицата очаквайте добра новина, която ако използвате добре може да промени живота ви към по-добро. В личен план не притискайте партньора си.

Везни

През тази седмица не се взирайте прекалено дълго в илюзии. Плановете ви са добри, но важна част от тях няма реална основа. В първите дни на новата седмица поработете върху тази част. След това може смело да действате за осъществяването им. В края на периода не се предоверявайте на никого. Споделената информация може да бъде използвана срещу вас.

Снимки на голия труп на Мерилин Монро са били направени часове след смъртта й

Снимки на голия труп на Мерилин Монро са били направени само часове след смъртта й. Американският фотограф Лий Винер е получил неофициа...

Скорпион

През тази седмица е много важно да прецените добре силите и възможности преди да се захващате за големи дела и да правите грандиозни планове. В никакъв случай не давайте обещания. Почти никое от тях няма да успеете да изпълните. Макар че това няма да зависи от вас, отговорността ще бъде ваша. В здравословен план помислете кога може да отделите време, за да направите вашите профилактични прегледи.

Стрелец

Това е седмица, в която ви очаква нова любов. Сега летите на облаци, но е хубаво от време на време да слизате на земята. Още е рано за големи планове. Наслаждавайте се на момента и бъдете искрени. От време на време помисляйте дали и отсреща са напълно искрени. Ако имате някакви съмнения не ги подминавайте, но и не се вторачвайте в тях. Просто ги имайте предвид.

Козирог

29-годишна жена роди две деца с разлика от два месеца

29-годишната Лилия Коновалова, жителка на Уралск в Казахстан е родила близнаци с разлика два месеца и половиа, съобщи здравното министе...

През тази седмица вашето добро настроение ще е от изключителна важност за развитието на нещата ви. Ако ви предстоят срещи не може да си позволите лошо настроение. В свободното време се посветете на своето хоби или на дълги разходки сред красива природа, за да се отърсите от негативните мисли. В средата на периода може да получите любовно признание. Не бързайте с отговора, но и внимавайте да не нараните чувствата на човека отсреща.

Водолей

През тази седмица вашата роля ще е решаваща за развитието на работата в офиса. У дома също ще сте ценен и чакан помощник. Пригответе се да преодолеете много препятствия и да имате натоварени моменти. Всичко ще премине добре, особено ако не се опитвате да се страхувате, че няма да се справите. Последвалата благодарност ще ви направи истински щастливи. В края на седмицата не оставайте у дома. Среща с приятели ще ви разнообрази, а и ще ви даде чудесни идеи за бъдещето ви развитие.

Риби

Тази седмица ще стане едно ново начало за вас. Трябва да се отървете от много неща - страхове, очаквания, надежди и дори вярвания. Концентрирайте се върху себе си и развитието на положителните ви качества и умения. Направете така, че да сте непрекъснато заети и да не ви остава време за прекалено вглъбяване. Физическата активност ще допринесе много за това да се чувствате добре. Ако имате напредък в тази област не се колебайте да си поставяте нови цели за постигане.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Георги Илиев Митев 1 Георги Илиев Митев преди 1 месец Профил на трол?
    ИРИНА-БОГИНЯТА ЕДНА ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА. ИРИНА "ЗВЕЗДИТЕ" СИ ГИ НАРЕДИ ДРУГИ ПЪК ГИ РАЗРЕДИ. ТЯ УРЕДИТЕ ВЗЕ ДА ПОЛЗВА, ЗА ДА ПОДРЕДИ ВСИЧКИТЕ ЗВЕЗДИ И ПЛАНЕТИТЕ ГИ НАТОВАРИ ДРУГИ ПЪК ГИ РАЗТОВАРИ, ЗА ДА УРЕДИ ВСИЧКИТЕ БЕДИ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ.
missing image
Спецполицаи изведоха барикадиралия се софиянец

Полицията изведе от дома му 57-годишния мъж, който се барикадира в дома си в столичния квартал "Овча купел". По време на операцията няма пострадали...