X
 
 

Изнесено съдебно заседание на съда в болницата в Сливен

5668 0
photo of Изнесено съдебно заседание на съда в болницата в Сливен
Снимка: МВР
Днес в болницата ще има изнесено съдебно заседание, на което прокуратурата ще поиска за Мартин Трифонов постоянна мярка „Задържане под стража”.

В събота прокуратурата повдигна три обвинения на 21-годишния мъж – за убийство по особено жесток начин на непълнолетно лице, за изнасилване и за блудство.

ДНК проба потвърди: Мартин Трифонов е изнасилил и убил детето в Сотиря

Категорично е потвърдено от ДНК пробата, че 21-годишния мъж е извършител на деянието. Утре сутринта към делото ще бъде присъединена ек...

Вчера Мартин направи пълни самопризнания за убийството пред служебния си защитнник, а ДНК-пробва потвърди категорично, че той е изнасилил и убил 7-годишната Катрин. Според защитникът му, Трифонов е вменяем и съжалява за случилото се. Прокуратурата пък тепърва ще направи следствен експеримент, за да потвърди думите му.

Заподозреният за убийството на 7- годишно дете в село Сотиря остава под засилена полицейска охрана в болницата в Сливен поне още една седмица.

Понеделник е обявен за Ден на траур в Община Сливен. Близки на жертвата пък организират от 17.00 часа бдение пред община Сливен.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Изгониха участник от "Фермата" заради насилие (видео)

Иван Милин бе изгонен от "Фермата: Нов свят" по решение на екипа на предаването. Повод за отстраняването му стана акт на физическа агресия от негова...