Седмичен хороскоп за 23-29 март

44034
Седмичен хороскоп за 23-29 март
Снимка: iStock.Guliver

Овен

През тази седмица ситуацията ще се развие в зависимост от представянето ви и способността да се разбирате с екипа. Във вторник избягвайте конфликтите. В сряда е по-добре да не предприемате решителни действия. В четвъртък оставете всичко на мястото му. В петък не се занимавайте с натрупани дела. Препоръчително е втората половина на седмицата да отделите за почивка. Препрочетете старите книги.

Телец

Тази седмица ще повдигне много въпроси без отговор. Нещо важно ще се промени в личния ви живот, но ще можете да вземете правилното решение. Сега е по-добре да мълчите, дори да сте уверени, че сте прави. Дайте си почивка и просто помислете. В края на периода кръгът на вашите познати ще се разшири значително. В събота не губете енергията си заради съмнения и отрицателни мисли.

Близнаци

През тази седмица ще сте господар на ситуацията. Вашите желания ще се сбъдват, работата ще спори и ще ви носи удоволствие и печалба. Приятните промени ще се случват в личния ви живот. Сега щастието е на ваша страна.  Ще бъдете настроени за промяна и духовно обновление. През целия период ще плувате в хармония и щастие. Напълно го заслужавате!

Рак

През тази седмица е добре да не забравяте, че прекомерната упоритост и желанието да доминирате ще доведат само до кавги и конфликти. За да спечелите увереност в собствените си сили не е нужно да прибягвате до агресивно. В сряда не се разсейвайте, фокусирайте се върху най-важното и всичко ще ви се получи. В личния живот ситуацията ще се развива успешно. Може да сте сигурни, че повечето ви проблеми  бързо ще се разрешат.

Лъв

Най-големите ЩАСТЛИВЦИ на зодиака тази пролет

Благоразположението на звездите, в комбинация с определени лични качества, определено си казва тежката дума и орисва няколко зодии с ща...

През тази седмица работата ще ви преследва. Сега е много важно да не отказвате помощ на колегите ви. Във вторник и сряда не отлагайте работа за следващия ден. Краят на работната седмица ще премине спокойно. През почивните дни не се лишавайте от общуване с близки и приятели - все пак има телефони и видео връзка.

Дева

Това е седмица, в която ще трябва да се съобразите с промените около вас. Начинът ви на работа и общуване ще претърпи сериозни промени. Опитайте се да видите хубавото в тях. Все пак е истина, че всичко има своите положителни страни. Не забравяйте за съживителната сила на музиката и изкуството. Не падайте духом!

Везни

Тази седмица можете да очаквате много интересни познанства. Най-вероятно - оналайн. Някои от тях дори ще се окажат съдбовни. Възможно е новите хора да играят значителна роля в развитието на вашата кариера и осъществяването на вашите планове. В сряда се опитайте да говорите по-малко и да слушате повече. В четвъртък не се подавайте на емоции, това може да доведе до смущаващи промени в настроението ви. Ако бъдете въвлечени в спорове - опитайте се да останете неутрални.

3-те зодии с най-много КЪСМЕТ през пролетта

Макар за момента началото на пролетта да не ни изглежда особено „късметлийско”, имайки предвид случващото се по света, за н...

Скорпион

Тази седмица най-вероятно ще се окаже творческа и ще донесе значителни успехи и печалби. Все пак трябва да спазвате определени правила: не бързайте и се придържайте към стратегия за изчакване. Вие сте в състояние да постигнете зашеметяващи резултати, като просто се озовете в точното време на правилното място. В четвъртък и петък очаквайте добри новини и големи поръчки. Личният живот също ще ви зарадва. Очаква ви нова любов!

Стрелец

Тази седмица можете да очаквате важен разговор с възрастни роднини. Сигурно е, че заслужавате насърчение и похвали, така че не трябва да се страхувате, но си струва да се подготвите. В средата на седмицата са възможни нови обещаващи контакти, които много ще ви помогнат в бъдеще. За да постигнете ново ниво в духовното развитие направете усилия да излезете от старата поредица от повтарящи се грешки. В петък вашите искания и предложения ще бъдат чути.

Козирог

Зодиите, които ще срещнат ЛЮБОВТА тази пролет

На прага на пролетта звездите ще бъдат благосклонни към някои зодии в любовен план. Везни Промяната се задава зад хоризонта. Ако нас...

Неуморната ви работа през тази седмица ще започне да дава плодове. Важно е да се освободите от ненужни срещи и контакти. Самостоятелните представители на знака най-добре да не прекарват много време в социални мрежи или сайтове за запознанства. Виртуалните кавги и спорове заплашват да ви разстроят не по-малко от истинските. Подарете си по-малко суета и повече смирение. През почивните дни ви очаква сдобряване.

Водолей

През тази седмица е най-добре е да запазите своите планове и намерения в тайна, така ще има повече шансове да ги реализирате. В средата на седмица някои организационни проблеми ще бъдат трудни за разрешаване. В петък рискувате да станете жертва на измама. Не се доверявайте на непознати хора и премисляйте всяка ваша стъпка по няколко пъти.

Риби

Изглежда, че е дошъл моментът, когато си струва да промените нещо в себе си. Не се колебайте да промените стереотипите. Вслушайте се в гласа на интуицията и най-накрая преценете в коя посока и с кого искате да продължите в живота. През втората половина на седмицата ще трябва да реагирате на неочаквани трудности и да действате бързо. Не се изключват кавги с близки хора по финансови причини. През почивните дни може да имате желание за уединение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com