Седмичен хороскоп за 26 септември - 2 октомври

18409
Седмичен хороскоп за 26 септември - 2 октомври
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица ще трябва да разчитате само на собствените си сили и способността бързо да променяте плановете си. Възможни са интриги и до известна степен вие сами ще бъдете виновни за това. Не правете опити да разберете тайните на други хора. Това е време, в което да се съобразявате с интересите на другите -  бизнес партньори, приятели и членове на семейството. Не поставяйте амбициите си на преден план.

Телец

През тази седмица ще бъде полезно да обобщите преживяното и да откриете нова страница за себе си, чието запълване трябва да започне с активното усвояване на натрупания опит. В любовните отношения има опасност да допуснете стари грешки. Изобилието от информация ще ви помогне да си отговорите на жизненоважни въпроси. Опитайте се да не говорите за ваши тайни. Заложете на спокойствието и доверието между вас и партньора ви.

Близнаци

Тази седмица е време, в което да преразгледате и по възможност да конкретизирате плановете си. Изпълнението на съкровено желание е доста вероятно и то ще стане без много усилия от ваша страна. Резултатите от вашите дейности обещават да бъдат видими и значими. Не пренебрегвайте възможността да създадете нови запознанства, те обещават да ви открият нови хоризонти за вас. Ще бъдете изпълнени със сила и енергия за нови любовни подвизи.

Хороскоп за 39-та седмица от 26 септември до 2 октомври 2022 г. за всички зодии

Рак

Предстои ви интересна седмица, в която ще работите активно и с удоволствие. Енергията на творчеството ви е в разгара си, така че ще успеете в много неща. Ситуацията може да изисква висока ефективност от вас. Нови хора могат да играят значителна роля в осъществяването на вашите идеи. Опитайте се обаче да говорите по-малко и да слушате повече. Краят на седмицата е подходящо време за пътуване.

Лъв

Това е седмица, в която ще може да се огледате за нова работа. Във вторник всеки риск или приключение ще ви доведе до разочарование. Сряда е ден на компромиси, така че е по-добре да не влизате в конфликт с никого. Сега е време да покажете, че на вас може да се разчита. Проявете дружелюбност и толерантност в спорна ситуация. Уикендът обещава да бъде много романтичен.

Дева

Седмицата може да изисква от вас активност и нови идеи. Ако сте достатъчно мъдри, бързо ще разберете, че новото е добре забравеното старо. Следователно не е нужно да се страхувате от пренапрежение на работното място. И ако вдъхновението ви посети, тогава всяка задача ще  бъде по силите ви. В личния живот не са изключени измама и предателство.

Топ 5 на най-често изоставяните от близките зодии

Везни

Седмицата ще бъде динамична и наситена с различни събития. Вие сте готови за новото. Още от понеделник си струва да започнете да изпълнявате планираното, дори ако не сте имали време да го обмислите до края. Споделете доброто си настроение с другите и можете да създадете нови приятелства. В професията и в любовта ще покорите нови върхове.

Скорпион 

През тази седмица се опитайте да уловите вълната на късмета. Вашите идеи в работата ще бъдат търсени и ще успеете да разрешите повечето свои и дори чужди проблеми. Така че можете да очаквате солидна печалба и предложение за повишение. В личния живот очаквайте настъпването на важни промени.

Стрелец

През тази седмица не бъдете прекалено откровени, не е нужно колегите и приятелите да знаят всичко за вас. В средата на седмицата е възможна командировка, резултатите от която ще повлияят положително на кариерното ви развитие. В петък с минимални усилия можете да постигнете максимални резултати. Неделя е благоприятен ден за семейни вечери и срещи със стари приятели.

Тези три ЗОДИИ трябва да се подготвят за финансови сътресения много скоро

Козирог 

Тази седмица съществува риск от грешки и загуби. Така че обмислете план за действие и изчислете всички варианти, включително неуспешните. В сряда е по-добре да не влизате в спорове с началници и да не се карате с роднини. Четвъртък е благоприятен ден за искане на повишение. В петък се опитайте обективно да изчислите силите си, не надценявайте възможностите си.

Водолей

Спокойствие, само спокойствие... Това трябва да бъде мотото на седмицата ви. Емоционалността само ще развали всичко, а бързината ще доведе до това, че най-важното ще бъде забравено. Опитайте се да не принуждавате никого да "влиза в положението ви". Ще сте в състояние да разрешите проблемите си сами. Избягвайте семейните конфликти през почивните дни.

За какво ЛЪЖАТ най-често всички 12 зодии

Риби

През тази седмица търсете невъзможните варианти. Сега е особено важно да успеете да засилите въображението в максимална степен и да не се предавате пред никоя трудност, колкото и сериозна да ви изглежда тя. Помислете добре дали да не положите усилия в разгръщането на ваш потенциал, който сте пренебрегвали дълго време. Това е период, в който може да осъществите най-интересните ви хрумвания. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com