Седмичен хороскоп за 28 февруари - 6 март

9681
Седмичен хороскоп за 28 февруари - 6 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица е добре да предприемете някои промени. Каквото и да правите, опитайте се да бъдете спокойни и последователни. Средата на периода ще бъде наситена със събития. Бъдете активни и решителни. Опитайте се да не провокирате открити спорове и да създавате или участвате в конфликтни ситуации. Сега най-важната ви задача ще бъде да бъдете дипломатични.

Телец

През тази седмица неудържимата ви воля ще ви позволи да отстраните всички препятствия по пътя си. Някои трудности в началото на седмицата няма да попречат на професионализма ви, но ще се наложи да се преборите със собствените ви съмнения. Опитайте се да поддържате добри отношения с началниците и колегите си. Ако не сте съгласни с техните възгледи, потърсете компромис и бъдете коректни във формулировките си.

Близнаци

Тази седмица може да ви даде повод да се замислите за смисъла на живота. Отношенията с близките ви ще се подобрят и ще имате късмет в почти всичко. Ще се появят много добри възможности да осъществите най-смелите си  планове и амбиции в личен аспект. Това е седмица за сбъдване на желания.

Рак

През тази седмица е добре да се вслушате в съветите на хората около вас, дори да приемете някои от тях. Очаква ви пътуване, което ще ви донесе сериозно увеличаване на доходите. Сега е моментът да се "пазарите" за условията, които искате. Петък ще ви донесе приятна изненада в личния ви живот. През уикенда не правете компромиси с почивката.

Лъв

Това е седмица, в която ще влезете в множество противоречия и пререкания. Не бързайте да им отдавате решаващо значение. Ситуацията се променя прекалено бързо, мнението на хората също. Останете преди всичко хора. Битката за надмощие може да ви струва скъпо, а победите ще са съмнителни. Доверете се на близките си по важен семеен въпрос.

Дева

През тази седмица ще има възможности за професионално развитие. Усилията ви ще са големи и затова е възможно да се претоварите прекалено. Спазвайте мярка във всичко. В понеделник избягвайте пътувания. В сряда се опитайте да приемате житейските ситуации по нов начин и да не се обезкуражавате от неуспехите. Като цяло седмицата ще ви донесе успехи и добро настроение. 

Скорпион

Тази седмица ще бъде изпълнена с разнообразни събития и приятни срещи. Късметът ще ви следва във всички начинания. Всичко зависи от това към какво се стремите в момента. В сряда ще получите някои много примамливи предложения. Някои от вас ще открият мечтаната работа. Опитайте се да не се дразните от малките неща, а да мислите за главната ви цел. Бързайте бавно!

Везни

През тази седмица амбициозните ви планове могат да се осъществят, ако успеете да действате тихо, внимателно и да си държите устата затворена на публични места. В четвъртък не прехвърляйте жизненоважни въпроси на чужди плещи. Ако действате дипломатично ще постигнете много. През почивните дни не оставайте сами - потърсете приятелска компания за разходка. 

Скорпион

През тази седмица ще имате повишена нужда от любов. Все пак не очаквайте чудеса от партньора си. Помислете добре дали желанията ви се реално изпълними. И още нещо - самите вие способни ли сте да дадете толкова много на другия. Ако бъдете честни със себе си ще може да преодолеете много от проблемите във връзката си и да се радвате на хармония в любовта. 

Стрелец

През тази седмица може да се почувствате пренебрегнати. Истината е, че хората, от които очаквате внимание са много заети. Всеки има такива моменти. Най-добре проявете разбиране и не бързайте да се сърдите. Може да сте сигурни, че през почивните дни близките ви напълно ще компенсират липсата на внимание през предишните дни.

Козирог

Тази седмица е подходящ момент да направите равносметка на преживяното и да отворите нова страница в личния си живот. Във вторник ще получите нова информация, която ще ви помогне да отговорите на много важни въпроси. В личен план не правете от мухата слон. Възможно е да се сблъскате с неразбиране и ревност. Усмихвайте се по-често и ще видите как нещата ще се получават с лекота.

Водолей

През тази седмица ще преживеете щастливи моменти. Периодът ще ви помогне да разгърнете творческия си потенциал и да увеличите силата и енергията си. В средата на периода ще има момент, в който вашата помощ за член от семейството ще е решаваща. Не проявявайте краен егоизъм. През почивните дни избягайте от шума и суетата.

Риби

През тази седмица не поемайте инициативата и не се опитвайте да доказвате, каквото и да било. По-добре е просто да наблюдавате развитието на ситуацията. В сряда е добре да се погрижите за емоционалното ви състояние. Не позволявайте на незначителни неща да ви извадят извън строя. През уикенда потърсете компанията на приятелите и семейството си. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Феята на зъбките ще е във възторг: как да научим децата да си мият зъбите правилно

12 начина, по които съдебните психиатри разпознават психопатите

Откъде извира река Места?

Как да научим кучето да не лае по всеки?

Експерт отговори на въпроса защо жените наистина се нуждаят от секс (18+)

Притча, която отговаря на въпроса: Какво искат жените?

Любимо стихотворение от Дамян Дамянов

Любовен съвет за всяка зодия за 17 май 2024

Таро хороскоп за 17 май 2024

Хитрина, с която ще вечеряте обилно без да напълнеете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com