Седмичен хороскоп за 5-11 юли

15748
Седмичен хороскоп за 5-11 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е седмица, която ще е от особена важност за комуникацията и отношенията ви. Предстои ви преоткриване на отношения, които през последните години не са били на необходимото положително ниво. В сряда проявете загриженост към ваш близък. В петък не прекалявайте с удоволствията. В почивните дни измислете нестандартно прекарване на свободното ви време.

Телец 

Това е седмица, в която е добре да намерите начин да предприемете пътуване. Посетете нов град или място, на което до момента не сте били. Имате нужда от нови впечатления, дори и те да са най-обикновени. Сега е много важно да внесете свежа струя промени в живота ви. Оставането на едно място може да ви докара меланхолия, от която трудно ще се отървете. Не забравяйте и приятелите си.

Близнаци

Тази седмица от вас може да произлязат сериозни промени. Бъдете двигателят, който ще промени света около вас. Във вторник може да бъдете подложени на изпитание, което да ви разколебае. Не го допускайте! Много скоро ще разберете че случилото се е само за вдъхновение. Не забравяйте, че вашите действия ще послужат като заразителен пример за другите. В почивните дни отдайте предпочитание на тишината и размислите, но само в положителна насока.

Рак 

През тази седмица ще може да постигнете някои професионални върхове. Като последица от действията ви това ще ви даде така необходимото самочувствие да продължите напред и да придобиете смелост да се борите за повече. Докато другите почиват на вас ще се наложи да положите сериозни усилия. Приемете това като шанс да работите на спокойствие. В личен план помислете за романтичен жест, с който да зарадвате половинката си.

Лъв

През тази седмица потърсете розовите очила. Добре е да сте реалисти, но винаги е хубаво и да имаме повече надежда. В понеделник не се опитвайте да налагате идеите си по агресивен начин. В сряда ще бъдете поканени на приятно събитие - опитайте се да отидете. В петък ще получите признание за ваши сериозни усилия. През почивните дни посветете повече време на спорта и физическата дейност.

Дева

През тази седмица ви очаква сериозно приключение. За да премине всичко успешно ще трябва да положите повече усилия и най-вече дисциплина. Това е време, в което да сте по-отговорни към себе си и здравето си. В средата на седмицата ви очакват нови познанства. Не раздавайте всичко от себе си, запазете поне някои от тайните си. В почивните дни ще се убедите, че чудесата се случват.

Везни

През тази седмица не пропускайте възможността да излезете на челни позиции в служебно отношение. Това ще изисква повече ресурси и време от ваша страна, но със сигурност всяко едно усилие ще си струва. В личен план ще трябва да проявите повече загриженост и внимание към партньора си. Помислете дали не може да направите някаква изненада за любимия ви човек.

Скорпион

През тази седмица спазвайте правилата на играта и никой няма да може да застане на пътя ви или ако се опита много бързо ще се отмести, за да ви направи път. В личен план може да бъдете притиснати да направите избор. Няма да имате много време за решаване, така че следвайте инстинкта и интуицията си, но не се подавайте на страха. За истинските неща се иска повече кураж и отговорност .

Стрелец

Това е седмица, в която ще може да направите решителни крачки за развитието на кариерата ви. Не се колебайте да предлагате идеите си. Хубаво ще е да ги обяснявате добре и да използвате чара си. Няма лошо да се усмихвате повече и дори на направите някой друг комплимент. Все пак внимавайте нещата да не излизат от контрол. Има вероятност да предизвикате ревността на половинката ви, а сега нямате нужда от любовни проблеми.

Козирог

Седмицата ще ви завари в завиден работен дух. Много е важно да си поставите реални цели, за да не се разочаровате. Съществува риск да се откажете, поради сериозно препятствие. Всъщност отстраняването му ще бъде много по-лесно, отколкото си мислите. В последния момент ще получите помощ от ваш приятел, но това ще стане благодарение на активността ви, така че не спирайте да работите. През почивните дни се пазете от простуда.

Водолей

През тази седмица направете така, че да сте сред хора, в които можете да намерите съюзници и партньори за придвижване на проектите си. Можете да очаквате специални сигнали на внимание и в личните отношения. Ако запазите високата работоспособност, ще можете да свършите много полезни неща дори през почивните дни. Не се колебайте да си поставяте задачи, които да ви помогнат в разчистването на пространството за нововъведения в бъдеще.

Риби

Тази седмица е идеален период за възстановяване на баланса в личните отношения. През тези дни може да постигнете своето в развитието на връзката ви. Празничните дни са обърнали внимание на партньора ви на вашите положителни качества, така че използвайте дипломатични методи, за да го убедите в правотата си. Бъдете честни и ясни. Задкулисните действия няма да доведат до траен резултат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com