Щастие или тъга в любовта? Ето какво да очакват ЗОДИИТЕ през март (Част 2)

20190
Щастие или тъга в любовта? Ето какво да очакват ЗОДИИТЕ през март (Част 2)
Снимка: iStock/Guliver

В любовта винаги има много изненади, за които не сме подготвени – някои от тях са хубави, други не чак толкова, но всичко това е част от живота и трябва да го приемем. Ето какво очаква всяка една от зодиите през март:

ЧАСТ 1 – ВИЖТЕ ТУК

Щастие или тъга в любовта? Ето какво да очакват ЗОДИИТЕ през март (Част 1)

Март месец ни е подготвил много любовни изненади и обрати. Не всяка зодия ще изпита радостта от любовта. Ето какво да очакваме през мес...

Везни: За съжаление Везните няма да се радват на много хармонични отношения в любовта през март. Някои представители на зодията дори ще разберат, че са им изневерили и това напълно ще съсипе представите им за човека с когото са. Но поне ще знаят истината и ще могат да започнат на чисто!

Скорпион: Ще имате един много интересен месец март. Не един, а цели двама души ще се борят за сърцето ви. Никога не сте попадали в такава ситуация и това е много ново за вас. Сърцето ви обаче добре знае кой да избере, затова просто се доверете на чувствата си, за да започнете една щастлива и хармонична връзка.   

Стрелец: Ще получите предложение за брак! Март месец ще бъде много специален за вас и няма да го забравите никога. Предложението ще е романтично, невероятно красиво и добре премислено до последния детайл. Ще кажете „ДА“ на човекът, с когото сте сродни души – вярвайте в това, времето само ще го затвърди.  

Козирог: През март ви предстои раздяла, но тази раздяла ще бъде за добро. Може и да усещате специална връзка с човека, с когото сте, но много от усещанията са просто страст и емоция, не истински чувства. Преценката ви е замъглена, затова не се разочаровайте, ако настъпи край във връзката ви – струва си да сте свободни за човека, който ще се появи в живота ви през май. 

Любовен КЪСМЕТ за всяка зодия за месец март 2021 г. (Част 2)

Март е един от най-хубавите месеци в годината, в който очакваме и идването на пролетта. Какъв ли късмет ни е подготвила съдбата според ...

Водолей: През месец март ще имате и хубави и не чак толкова хубави моменти в любовта. Ще преминете през сериозен скандал с половинката си за различия, които не сте обсъждали толкова разпалено досега. Опитайте се да запазите спокойствие и не избухвайте, защото е важно да решите спора сега, преди да се е задълбочил. Когато това мине, дори ще усетите прилив на нови емоции и чувства, а връзката ви ще укрепне и ще заблести в нова светлина.  

Риби: Не вярвайте на всичко, което чуете за човека до вас. Има злонамерен човек около вас, който само ви пълни главата с глупости – не го слушайте! До себе си имате зрял и много стойностен човек, за който изневярата не е опция. Затова, ако някой го набеди, първо говорете спокойно с половинката си и след това ще видите, че няма за какво да се тревожите.  

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com