Сигналите, които ни подсказват, че предстои раздяла

3603
Сигналите, които ни подсказват, че предстои раздяла
Снимка: iStock/Guliver

Съвременните връзки са толкова динамични и се разпадат така внезапно, че трудно може да се предвиди точно как и кога ще дойде краят им. Но все пак според брачните терапевти има няколко сигурни признака, че една връзка е обречена и раздялата е близо. 

Не комуникирате с партньора си

6 сигурни знака, че връзката ви НЯМА бъдеще

Всички се чудим дали сме в правилните връзки и дали любовта, която усещаме, е истинска. Има няколко сигурни знака, че връзката ви е про...

В началото на всяка нова връзка е нормално да имаме много теми за разговор. Все пак още се опознаваме с новия обект на нашите чувства. Можем да прекарваме по цели нощи в бъбрене. С времето, и особено при общото съжителство, темите за разговор намаляват или са еднообразни. Но ако забележите, че с партньора си си мълчите постоянно, докато стоите в една стая, не е добър сигнал. Лошо е, ако всеки е заровил поглед в екрана на телефона и игнорира другия. Това е знак, че сте загубили всякакъв интерес един към друг.

Прекарвате повече време разделени

Ако умишлено или несъзнателно търсите повод да сте далеч от половинката си, очевидно не се чувствате щастливи в нейната компания. Това е пореден знак, че връзката ви не се развива хармонично и вероятно ви предстои раздяла. 

Бъдещето не ви интересува

Не се вълнувате какво ще се случи с вас и партньора ви след месец или година. Все ви е тая дали ще се разделите. Не ви интересува къде ще живеете или дали партньорът ви ще си намери по-добра работа. Изпитвате абсолютно безразличие към развитието на връзката ви и живота на вашата половинка. 

Какво казва всяка зодия при раздяла

Овен -„Времето просто не е подходящо.“ Овните вярват, че има толкова много неща, които трябва да се видят и направят. Ако ...

Все по-привлечени сте от други хора

Друг знак, че не сте доволни от връзката си е все по-често да заглеждате случайни хора, с които ви среща ежедневието. Нещо повече – дори започвате да си фантазирате еротични сцени с ваши колеги или приятели. Въобще партньорът ви спира да играе главна роля във вашите мечти и се превръща нещо като съквартирант. 

Изневерявате или планирате изневяра

Изневярата е друг категоричен белег, че нещо куца във връзката ви. Може да е мимолетно увлечение, а може и вече да се е превърнало в начин на живот за вас. При всяко положение намесят ли се изневери в една връзка, краят наближава. 

Не молите партньора си за помощ

Трите зодиакални знака, чиито семейства най-често се разпадат

Семейства се разпадат ежедневно по света по различни причини. Най-често това се случва поради факта, че някой си тръгва. Има три знака ...

Друг показател, че вече не изпитвате нищо към партньора си е създаването на навик да молите други хора за помощ. Убедили сте се, че не може да се разчита на човека до вас и не искате да си губите повече времето. Предпочитате да се обърнете към всеки друг. 

Не правите секс

Да, сексът не е най-важното в една връзка, но пък винаги остава категоричен показател за нейното състояние. Ако с партньора ви се държите повече като добри приятели, отколкото като двойка, трябва да ви светне червената лампичка, че нещо не е наред. Не е нормално хора в разцвета на силите си и в добро здраве да не проявяват никакъв сексуален апетит към своята половинка. Определено има проблем и трябва да се реши, защото иначе връзката е към края си. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com