Славянски хороскоп: Какво да очакваме от символа на 2022 г. Златорогия Бик

22792
Славянски хороскоп: Какво да очакваме от символа на 2022 г. Златорогия Бик
Снимка: Devanath / Pixabay

Според славянските вярвания покровителят на идващата година не търпи гняв, завист и мързел.

Славянският календар има значителни разлики от хронологията, с която сме свикнали. Месеците се състоят не от обичайните 30 или 31 дни, а от 40 и 41 дни. Новата година при древните славяни започва в деня на пролетното равноденствие. Има и теория, че това се е случвало в дните на есенното равноденствие – хората са жънели и празнували края на сезона. Също така, славянските вярвания значително се различават от източните и „символите на годината“, вместо 12, са били 16. С настъпването на Новата 2022 г. юздите ще поеме Златорогият бик и той, като всяко славянско божество, има своите предпочитания.

Кои зодиакални знаци ще са късметлии през 2022 г. според индийския хороскоп

Идващата година е приготвила редица изненади за всички зодиакални знаци. За някои от тях това ще бъдат изключително приятни моменти, до...

1.       Характер на Златорогия Бик

Златорогият бик не понася нечестни и мързеливи хора. Но трудолюбивите, честните и доброжелателни хора получават неговата благословия. Въпреки това, в тази поредица от благочестиви дейности, не забравяйте за здравето си, не го стартирайте и при първите тревожни „обаждания“ го приведете в ред. Има поверие, че собственикът на годината със сигурност ще му благодари, ако се държи прилично през цялата година.

Разбира се, Златорогия Бик мрази манипулациите, нечестните печалби и различни спекулации.

Той цени семейното огнище, така че си струва да празнувате Нова година в „топъл“ кръг от роднини и приятели.

Покровителят на годината също има свои предпочитания в храната. Трябва да е вкусно и засищащо. Можете да поставите обичайната новогодишна маса.

Според източния хороскоп Тигрите ще са успешни, промени при Змията

2022 г. е годината на Водния тигър според източния хороскоп. Очаква ни една вълнуваща, цветна и със сигурност интересна година. Ако все...

2.       Кариера и пари

Благодарение на покровителя на годината е по-вероятно да получите повишение, ако положите достатъчно усилия. Златорогият Бог обича финансовото благополучие, така че ще ви подкрепи във всичките ви начинания. Разбира се, ще има различни препятствия, които ще ви попречат да постигнете целта си, но не се отказвайте – помнете каква награда ви очаква. Въпреки това, си струва да помислите три пъти, преди да извършите финансова измама, в противен случай може да си навлечете гнева на бика.

Златорогият бик също ще подкрепи тези, които знаят как и обичат да планират. Всяка обмислена стъпка в живота, кариерата или финансовите решения ще бъде възнаградена. Бикът обаче не търпи онези, които пропиляват всичките си спестявания или „живеят за деня“. Той дава приоритет на системното изграждане на кариера и бизнес, за да се постигне успех. Можете да оборудвате дома си - това също ще отговаря на вкуса на Златорогия Бик.

3.       Любов и взаимоотношения

Символът на годината ще помогне на всички, които се стремят да подобрят семейното си щастие. Също така, той е символ на плодородието, така че през тези 12 месеца трябва да помислите за попълване на потомството. Потомството ще бъде под закрилата на могъщия и доблестен бик. Но привържениците на несериозните отношения ще се сблъскат с много труден момент: Златорогия Бик ще ги накаже за предателство и постоянна смяна на партньорите.

Срив в кариерата, финансов успех или любов – какво е подготвила 2022 за зодакалните знаци

Овен Овните не трябва да прехвърлят отговорността си за неприятно събитие в кариерата и работата си върху други хора през 2022 г. Така...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com