Снимките, които носят щастие и изобилие в къщата, според фън шуй

4435
Снимките, които носят щастие и изобилие в къщата, според фън шуй
Снимка: iStock/Guliver

Декорът играе важна роля. Той може както да създаде уютна атмосфера у дома, така и да зареди дома с правилната енергия, привличайки например богатство. Но само специални предмети ли могат да направят това?

Много от нас обичат да слагат снимки у дома: с членове на семейството, любими, домашни любимци или ваканции, всякакви запомнящи се моменти. Знаете ли, че в учението на фън шуй има вярване, че на правилното място и с правилните сцени снимките ще помогнат на собствениците на дома?

Например, ако поставите семейна снимка в централната стая или на стената в хола от източната страна, картината ще донесе щастие, изобилие и дълголетие в къщата. За да подобрите положителния ефект от такава декорация, трябва да изберете снимка с всички членове на семейството, а също и с домашните любимци.

Фън шуй правила за привличане на любов и разбирателство към дома

Но не всяка снимка е подходяща. Фън шуй майсторът и астролог Анастасия Горностаева подчертава, че е много важно на снимките да се вижда реално щастие. На тях цялото семейство да е радостно и усмивките да са от сърце. Ако имате такива снимки, например от ваканция или семеен празник, разпечатайте ги и ги окачете в рамки по стените. Защото електронните версии или тези, които са скрити в албумите, всъщност нямат сила.

Експертът обаче предупреждава, че няма как да излъжете Вселената. Изобилие, щастие, просперитет, дълголетие и радост ще дойдат само в къщата на искрени хора. Всички тези сценични снимки няма да работят в повечето случаи. В крайна сметка те носят отрицателна енергия. Трябва да погледнете нещата и от тази гледна точка, тъй като спомените веднага ще минат през главата ви: колко трудно е било да подредите всички по правилния начин, колко усилия и нерви са бяха изразходвани за организирането на процеса. Особено ако някой от членовете на семейството е имал лошо настроение този ден.

7 фън шуй правила в дома ви, чрез които парите ще потекат като река 

За да може снимката да се зареди със силна енергия, препоръчително е да бъде направена в слънчев ден. Нека качеството на снимката да е добро. Хората на снимката да не са подредени по конец, а да има „ефект на планина“, казва майсторът Фън Шуй Анастасия Горностаева.

Експерт отбеляза също колко е важно снимките да се обновяват. Те излъчват не само фиксиран момент, но отразяват променящите се етапи от семейния живот. Колкото повече ярки, искрени снимки окачите в централната част на къщата или в хола на източната стена, толкова по-силен ще бъде ефектът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com