Според зодията си, всеки мъж обожава различна част от женското тяло

14985
Според зодията си, всеки мъж обожава различна част от женското тяло
Снимка: iStock

Всеки мъж има различни предпочитания относно фигурата на една жена и любимите части от нея. Често това може да се определи и на база зодиакален знак. Ако искате да разберете коя е любимата част от вашето тяло на партньора ви, прочетете долните редове и открийте неговата зодия:

Овен

Овенът по-скоро има любим тип форма на тялото, а не определена част от него. Те се захласват по жени със здрави и мускулести тела. Впечатляват се от жени, спортуващи наравно с тях. От жената искат да може да издържа на физическо натоварване и различни спортове.

Телец

Мъжките представители на зодиака определено се впечатляват от женствени тела – такива с ясно изразени извивки. По този начин те отдават цялата си сетивност и жена с извивки е нй-подходящ партньор за тях.

Близнаци

Мъжете Близнаци пък с двойнствената си природа у женското тяло обичат най-вече извивката на раменете. Тази част до шията им е любима за милване и целувки. 

Рак

Раците определено залагат на гърдите. Те са силно емоционални и може би това е свързано с близостта до сърцето, но със сигурност женските гърди са най-любимата им част.

Лъв

Лъвовете наистина ценят красотата и това ги привлича най-много в една жена. Ако се поддържате добре и имате хубави черти, със сигурност няма да останете незабелязани от Лъвовете.

Дева

Мъжете Деви го играят по-скромно и харесват най-вече погледа. Ако постоянно търсят погледа ви и не свалят очи от вас, знайте, че определено сте им влезли под кожата. 

Везни

Везните пък са любители на женските дупета, обичат всяка част от тях и да си играят с дупето ви. Не им пречи също, ако вие решите да си играете с тяхното.

Скорпион

Може би сте очаквали повече от тях, но Скорпионите се впечатляват много от женската коса. Не устояват на красивите прически и въображението им постоянно работи.

Стрелец

Като едни същински романтици, за мъжките Стрелци най-важна е женската усмивка. Затова и постоянно се опитват да забавляват компанията си чрез шеги и закачки – да виждат усмивките по лицата на хората.

Козирог

Може и да ви е странно, но мъжките представители на тази зодия забелязват най-вече женските ръце. И не, не говорим само за маникюра, но и за хубави, прави и дълги женствени пръсти.

Водолей

Водолеите харесват женските крака, но не коя и да е част, а именно коленете. Не бива да се изненадвате, ако партньорът ви е тази зодия и започне да целува задните части на коленете ви. Те са истински привлечени от тях.

Риби

Рибите също харесват женските крака, но цялостната им визия. Затова се постарайте винаги да сте с хубав педикюр и добре поддържани крака покрай мъж Риби.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се държим с мъж който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com