Стилистът Тодор Тодоров: Ретрото е винаги на мода

15955
Стилистът Тодор Тодоров: Ретрото е винаги на мода
Снимка: Studio Extravaganza

Моден спектакъл на коафьора Тодор Тодоров ще бъде част от конкурса за красота „Кралица на Бургас“. Преди да научат коя е най-красивата бургазлийка зрителите ще се потопят в магията на миналото. Модата, която ще видят не е само в областта на прическите и облеклото, но и в музиката, танците и други изкуства.

За научи повече за спектакъла Actualno.com се срещна със стилиста Тодор Тодоров: “Аз искам да представя шоуто, не като го разказвам на публиката, защото това е визуално изкуство, което трябва да се види, а да го представя чрез хората, които ще го осъществят. Техните имена и труд мисля, че говорят много. Балетът е от Държавен музикален и балетен център София с хореограф Мая Петрова, музикалното и видео оформлението са дело на Стефан Бобойчев, стилисти са  моите колеги от Christian of Roma - Гергана Томова, Ваня Иванова, която е вписана в Книгата на рекордите на Гинес и Светлана Кукинска. Гримът на моделите е дело на Дони Динева.“

Нови автобуси радват бургазлии, но цената на билета не е по вкуса им

Разширяването на бизнеса в Бургас е наложило създаването на автобусна линия до "Пети километър". Тя ще превозва хората, които работят в...

За да покаже, че модата в прическите е за всеки, стилистът кани на сцената непрофесионални модели, хора, с които работи в своето "Studio Extravaganza", клиенти и приятели.

Тодор Тодоров споделя още, че е избрал да се върне в миналото и да нарече шоуто „Fashion Memories“, защото смята, че и до днес модата е стъпила на основите на така нареченото "ретро". "Освен това, модна тенденция е да се връща  „старото“, обогатено с изразните средства на 21 век“, добавя стилистът.

Това е вторият спектакъл на коафьора на бургаска сцена. Всяка година той участва  в Италианския фестивал на прическата и красотата в Пловдив, представя свои прически на сцената на различни модни прояви, заедно италиански си учител Саверио Палма.

Тодор Тодоров смята, че независимо в коя област работи, всеки трябва да се развива и надгражда. Това е причината да посещава обучения в различни академии по фризьорство, откъдето научава и последните модни тенденции.

Показваме "Българската слава" на международен филмов фестивал в Бургас

Младите хора могат да научат повече за историята чрез изкуството. Това е една от причините Международният фестивал на документалния ист...

„Всеки цвят в един от модните италиански брандове тази година, носи името на алкохол или коктейл. Палитрата е разнообразна и цветовете могат да се комбинират. За стилистите остава задачата да ги направят още по-впечатляващи, като използват актуалните техники - омбре, балеаж и всяко друго креативно оцветяване. Особено подходящи са за летни сезон. Всяка дама може да открие своя цвят, сред модерните - топло русо „Ром“ или пясъчно русо „Вермут“. Пастелните тонове са наречени „Розе“ и „Личе“ . За тези, които харесват топло кафяво има цвят „Коняк“ и „Черно Мохито“, а медни тонове носят имената на пенливия „Шприц“ , свежата „Мандарина“ и "Уиски".

Стилистът напомня, че преди всичко косата трябва да е чиста, здрава, възстановена с различни терапии или с продукти за домашна грижа.

На сцената на Летния театър в Бургас четиринадесет млади и красиви момичета ще дефилират за короната. Конкурсът ще се проведе на 7 юли от 20.00 часа, а входът за него е свободен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от БУРГАС:

Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма

Над 500 участници от цялата страна идват в Бургас за най-голямото географско събитие у нас

Представиха резултатите от проекта за подобрено образование и грижи в ранна детска възраст в община Бургас

Авиомузей-Бургас кани децата на вълнуващо приключение за Великден

Забраняват строителството в Царево и Ахтопол от 15 май

Детски фолклорни ритми огласиха Младежкия международен център-Бургас

Служебният кабинет връща назначена от Радев за областен управител на Бургас

Чрез инхаус възложиха общия устройствен план на Царево

Инцидент с автобус в Бургас: Пострадаха близнаци

2 май ще бъде неучебен и за бургаските ученици

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Бургас