Съпруги по зодия: Хороскоп на семейния живот

8665
Съпруги по зодия: Хороскоп на семейния живот
Снимка: iStock/Guliver

Не всички хора са в състояние веднага да намерят своята половинка и да постигнат хармония с нея. Астрологията може да помогне по този въпрос и да каже на жените на кой знак от зодиака могат да станат лоялни и съпричастни съпруги.

Овен

Авантюристка, любяща, съпричастна - това са някои от думите, описващи съпругата Овен. Те не могат да понасят фалшиви неща и имат реалистични очаквания към съпрузите си. Те са ентусиазирани и естествени лидери с малко инат.

Телец

Съпругите Телец ще положат много усилия, за да направят дома си красив, уютен и комфортен. Те са много лоялни и надеждни партньори, но се открояват с ината си. Понякога те са склонни да харчат прекалено много и да надхвърлят бюджета си.

Близнаци

Такива съпруги са страстни, неудържими и стилни. Те много бързо губят интерес към всичко, така че всеки път се нуждаят от нови неща, за да не им омръзне. Те са малко непостоянни и обичат да водят дълбоки и интересни разговори със съпруга си.

Рак

Мъжете с жени Рак са най-щастливите. Те са много лоялни към съпрузите си и ги обичат безусловно. Такива жени винаги ще подкрепят и дават приоритет на половинката си. Но тяхната несигурност може да ги направи малко натрапчиви.

Лъв

Такива жени са източник на енергия и емоции. Съпрузите им трябва да им осигуряват здравословен семеен живот. Съпругите Лъв непрекъснато искат да получават комплименти и да бъдат идеални за партньора си.

Дева

Съпругите Деви са перфекционисти и се надяват на същото от съпрузите си. Те имат перфектния баланс между практичност и емоции и знаят как да управляват правилно семейството. Те са оптимисти и имат страхотно чувство за хумор. Като партньор те са много надеждни, любвеобилни и лоялни.

Везни

Съпругите Везни се нуждаят от романтика и хармония в брачния живот. Те искат съпругът им да е еднакво емоционален по отношение на тази връзка. Те обичат да правят луди неща със съпрузите си, за да ги забавляват.

4 зодии, които са най-добрите съпруги според китайския хороскоп

Сайтът yourtango.com e направил интересна класация, която е базирана на китайския хороскоп и я споделяме с вас - кои са най-добрите съп...

Скорпион

Съпрузите на съпругите Скорпиони трябва да бъдат волеви. Жената Скорпион е страстна, емоционална и с много нежно сърце. Тя очаква емоционална сигурност от съпруга си.

Стрелец

Такива съпруги са свободолюбиви. Те обичат своята независимост и искат всичко да е интересно и забавно. Те са грижовни, приятелски настроени и щедри съпруги, които искат мъжете им да бъдат отворени.

Козирог

Каква е причината за женитбата на зодии

Всеки има своя основателна причина да сключи брак. Това е валидно и за отделните знаци на зодиака. ОВЕН Стабилността е ключът към стр...

Съпругата Козирог е многозадачна, забавна, енергична, трудолюбива и независима жена. Такива съпруги могат да останат много спокойни и търпеливи в трудни моменти. Те са страхотни домакини, но понякога могат да бъдат малко мързеливи и недодялани.

Водолей

Съпругите Водолей стават най-добрите приятели на своите съпрузи. Те са авантюристки, независими, умни, не обичат да правят еднообразни неща. Те също така проявяват голям интерес към любимите неща на съпруга си.

Риби

Съпругите Риби са лоялни, надеждни, умни и романтични. Те са много лоялни към съпрузите си и понякога могат да бъдат малко срамежливи, което е това, което привлича най-много, но често изпитват промени в настроението.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com