Съвет за всяка зодия за днес, 04 ЮЛИ

16615
Съвет за всяка зодия за днес, 04 ЮЛИ
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Какво се случва, когато някой издърпа килима изпод краката ви? Проверка на реалността - приятна или неприятна, в зависимост от вашата гледна точка. Отделете малко време, за да разгледате основата, върху която сте изградили живота си. Днес ще бъдете изправени пред важенизбор.

Телец

Не чакайте някой друг да наруши тишината. Говорете за истински важните неща. Например бъдещето, което си представяте за двама ви, или здравословните граници, които трябва да си поставите. Ако се чудите какво се случва в главата на някого, е по-добре да попитате, отколкото да гадаете.

Близнаци

Дължите си това, което давате в такова голямо количество на другите. Това което настоящият ден изисква е ритуал за отпускане на душата и тялото ви. Заобиколете се с кристали, свещи и еликсири или просто с нещата, които ви отпускат и ви карат да се чувствате щастливи.

Рак

Спрете да играете игрички със собственото си сърце. Ако има някого, който ви е бил в главата от известно време, просто му се обадете. Не позволявайте на страха от отхвърляне да ви попречи да бъдете щастливи и уязвими пред специалния човек в живота ви.

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 31 май – 4 юни

Лъв

Днес в менюто: лъжи, измама и драма. Помислете си за всички неща, които отказвате да обсъждате с партньора си. В такава фаза във вашия живот сте, която изисква повече честност и автентичност. Не забравяйте, че този който наистина ви обича, ще ви оцени, точно за това, което сте.

Дева

Вълнуваща, жива енергия ще се намести във вашия свят днес. Потърсете нови хора, които да заредят живота ви с нови рискове. Ако това ви послужи като вдъхновение, започнете да рискувате сами днес и вижте какво ще се случи. Бихте могли да бъдете по-смели и пак да сте реалисти.

Везни

Понякога е трудно да прецените колко информация трябва да споделите и колко да запазите за себе си. Но тайните на другите са точно това: чужди. Ако информация от по-неясна класификация попадне днес в скута ви, внимавайте!

Скорпион

Някой днес ще направи или каже нещо невинно, което може ви подразни твърде много, но всъщност никой не иска да нарани чувствата ви. Просто се опитват да помогнат. Тази допълнителна чувствителност от егото ви вероятно се дължи на някои остри критики от миналото, така че се опитайте да не обвинявате хората за престъпленията на някой друг.

ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през ЮЛИ

Стрелец

Каквото и да правите днес, независимо дали става въпрос за работа, учене или тренировки, опитайте се да добавите малко романтика. Дори ако вече имате връзка или нямате настроение да започнете нова, това не е оправдание да не се насладите на очарованието хората, които срещате днес. Флиртът е безвреден!

Козирог

Любовно предсказание за всяка зодия през ЮЛИ (Част 2)

Везни Периодът ще е доста труден за представителите на зодия Везни. Те ще имат сериозни различия с половинките си и ще предпочетат да ...

Днес сте разсеяни, така че може да е малко трудно да държите под око работата си. Добрата новина е, че преди края на деня можете да получите кратък предварителен поглед над нещата, за когато са финализирани. Скоро ще получите голямо признание.

Водолей

Вселената изпраща някой изключително подходящ - някой, който ще намери слабостите ви и ще ви накара да се изчервите по всички правилни причини. Един добър начин да разгледате мотивите им е да видите дали действията им са в съответствие с думите им.

Риби

Днес работите толкова добре, че вече е по инерция. Още няколко проекта няма да бъдат от особено значение за вас, но ще направят доста впечатление на всички останали. Не се издавайте, че го правите толкова лесно, защото за вас всъщност е точно толкова лесно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com