Тайните за красота на звездите

1270
Тайните за красота на звездите
Снимка: Getty Images

Всяка жена на този свят иска да бъде красива. Независимо дали става дума за известна дама, жена от световна величина или просто счетоводителка в някои офис. Красотата на жената е много важна и необходима, преди всичко за самата ѝ притежателка.

Днес ще поговорим за това как звездите се грижат за красотата си. Обръщаме вашето внимание на три световноизвестни личности:

Тайните за красота на нашите баби

Светът на красотата, както и в областта на модата, напредъкът и тенденциите са постоянни. Изследванията позволяват на козметиката да им...

Шакира

Тя е латиноамериканска певица. Те е изключително секси и много красива жена. За да поддържа отлична форма, Шакира не спазва специални диети. Тя просто танцува много. Певицата смята, че танците са по-добри от спорта, пред всякакъв вид фитнес. „Правилното хранене е това, което има значение“, казва Шакира. Но, разбира се, никой нормален човек не би се справил без прекъсване на правилното хранене, дори да има желязна воля. Певицата понякога си позволява да хапне блокче черен шоколад, което означава, че и вие можете да си го позволите.

Парис Хилтън

Тя не се смята за красавица, но това не е най-важното. Най-важното за Парис е да бъде самоуверена и ефектна жена. „Красотата на жената е ефектност“ - казва Парис! Красивата фигура за Хилтън се създава от постоянно движение и спорт. „Ако имате недостатъци по тялото, те трябва да са скрити и да се визира на красивите части на тялото“ - това е може би е и най-ценният съвет за всяка женска красота. Саморазвитието също е много важно нещо за всеки човек. Четете книги, намерете си хоби – бъдете красиви духовно.

10 интересни факта за красотата

Винаги има какво ново да научите за красотата, историята на модата и грима. Това е страхотно и освен че ще ви обогати, ще има какво да ...

Анджелина Джоли

Многодетната майка вярва, че здравето е на първо място. В крайна сметка, ако една жена е здрава и добре поддържана, тя не може да бъде грозна. И още нещо: важно е теглото да е в нормите. Изберете най-удобното тегло за себе си и го поддържайте така за дълги години. Това е много е важно. И разбира се, не забравяйте малките неща в живота, които създават щастие за вас. Щастливата жена е красива жена. Не забравяйте маските за лице, тяло и коса.

С това приключваме краткия списък. Сами виждате колко малки и лесни са стъпките до самото съвършенство. Тези прости съвети, дадени от известни по целия свят жени, които са смятани за красиви и успешни са повече т достъпни. Придържайте се, поне към половината от тези правила и околните определено ще забележат красотата ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 13 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 13 май /валутен калкулатор/

Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака

Никой не може да им устои: Топ 4 на най-съблазнителните зодии

Топ 4 на зодиите които се влюбват най-бързо

5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си

Психолог: 4 сигурни знака, че един мъж е влюбен във вас дори да не ви го казва

Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка?

Това са растенията, които са защитници на личното щастие

В коя държава се намира най-големият зоопарк в Европа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com