Телефонът му и ти: тънката линия помежду ви

339
Телефонът му и ти: тънката линия помежду ви
Снимка: iStock/Guliver

Изкушаваш ли се да провериш телефона му? А чудиш ли се дали е редно? Ето какъв е отговорът!​

Със сигурност всяка жена се е озовавала в такава ситуация – мъжът е под душа, или пък спи спокойно, или е отишъл до магазина, като е оставил телефона си. И това е един доста изкушаващ момент… Чудиш се дали да погледнеш? Или да запазиш личното му пространство? Чудиш ли се какво да направиш?

Как да изключите спам SMS на телефона си?

На телефона пристигат спам съобщения. Какво да правя? Колкото и да е странно, повечето от приложенията в Google Play, които обещават д...

Ако го провериш, най-после ще можеш да бъдеш сигурна, че той ти е верен. Ако пък има какво да крие – най-после ще го разбереш. Но пък ако те хване... А и още нещо – все пак връзката се гради на доверие. Ако не вярваш в него, тогава трябва ли изобщо да сте заедно?

Не е лесно да решиш, когато ти се прииска да разгледаш кореспонденцията на половинката си и да провериш с кого е разговарял, най-вече – ако ти се отдаде възможност да го направиш.

Днес мобилният телефон е неразделна част от нашето ежедневие. Вече се превърна в един вид своеобразно продължение на тялото ни и всички като че ли ни е страх да останем без него. Всичко ни е там! А ако телефонът ни се озове в някой друг, това може да се окаже опасно.

Преди да се изкушиш да ровиш в телефона му, първо си отговори на следните въпроси: Наистина ли си готова да се изправиш пред онова, което е възможно да видиш там? Какво ще последва, ако попаднеш на провокативна информация?

Представителите на тези зодии са винаги залепени за телефона си

Някои хора са залепени за телефоните си от момента, в който се събудят, докато заспят. Дори когато са в една и съща стая с някого, те м...

Все пак е напълно разбираемо, ако човек, който твърди, че те обича и ти си единствена за него, си е сложил парола на телефона, компютъра и таблета и не изпуска  телефона си от ръка, логично е да си помислиш, че очевидно има какво да крие. Най-добрият начин да изясниш ситуацията е директно да го попиташ какво толкова тайно има в телефона му, че го пази така усърдно.

Друго много важно нещо е да има баланс: ако ти не криеш телефона си, не би трябвало и партньорът ти да крие своя от теб. Бъдете внимателни с „шпионирането“, защото понякога един съвсем безсмислен есемес, който бъде прочетен без разрешение, е възможно да се превърне в пътя към разрушаването на една връзка.

Ако все пак знаеш паролата и твърдо си решила да провериш телефона му, в никакъв случай не пропускай да затвориш приложенията, които си разглеждала, защото в противен случай доста бързо ще бъдеш разкрита!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com