Тези 4 зодии често бягат от ЛЮБОВ и ВРЪЗКИ

7803
Тези 4 зодии често бягат от ЛЮБОВ и ВРЪЗКИ
Снимка: iStock/Guliver

Влюбването може да бъде емоционална въртележка за много от нас. Някои хора са готови да рискуват всичко и да се доверят на завладелите ги емоции, докато други изчакват да дойде точното време и точния човек. Тези хора често стоят далеч от чисти и сурови емоции, за да не загубят фокуса си и да не бъдат наранени. Те пазят сърцето си затворено, а ума отворен.

При тези хора е много трудно да покажат емоция, защото сърцата им са затворени зад дебел щит. За тях е почти невъзможно да очакват любов или да дават любов. Те често са представители на следните зодии:

Близнаци

Хората, принадлежащи към тази зодия, трудно поемат сериозни ангажименти, такива, които ще останат за цял живот. За тях идеята за любовта не съществува и дори да съществува, тя изчезва за части от секундата, осъзнавайки, че има по-добри неща за вършене в живота. Приоритетите им са определени, те просто искат да се наслаждават пълноценно на живота с близки приятели, да живеят в момента и да не приемат нещата твърде сериозно.

Дева

Девите са перфекционисти, които търсят съвършенство дори в партньора си или в любовния живот. Те отделят своето време в намирането на перфектния партньор, който ще разбере сложната им същност и ще върви ръка за ръка. Дотогава те ще предпочетат да останат сами и да се погребат в работа, за да създадат своя мечтан живот, без друг до себе си. Предпочитат да бъдат независими и да се държат далеч от чувства като любов от страх, за да не бъдат наранени.

Водолей

Съдбоносна среща очаква тези зодии през февруари

През февруари звездите подготвят изненади за 4 зодии, които ги очакват съдбоносни срещи. Ето кои са те. Дева Много скоро родените под...

Тъй като се страхуват да не бъдат наранени, Водолеите държат емоциите си сковани и никога не изразяват най-дълбоките си желания. Дори и да се влюбят, те никога не биха си го признали. Бягат далеч от любовта или някакво подобно чувство, което би ги направило уязвими. Те имат индивидуалистичен подход към всичко и не отстъпват мнението си.

Козирог

Тази зодия обича да се погребва с работа и неща, които дават цел на живота. За съжаление любовта не е в списъка с приоритети. Те са трудолюбиви, дисциплинирани и всеотдайни хора, които избират да инвестират времето си избирателно. Те са придирчиви към избора на партньор в живота за себе си и ако смятат, че това е загуба на време, просто ще го пуснат.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 признака, по които се познават фалшивите приятели

7 причини, поради които работата на свободна практика не е за всеки

Желатин вместо колаген: народен лек за вашата красота

Знаете ли откъде извира река Огоста?

10 мощни положителни утвърждения на Луиз Хей, с които да промените живота си

Чувствате ли живота си блокиран? 4 знака от Съдбата, че сте на грешен път

Психология на речевата атака: как да се научим да поставяме арогантните хора на мястото им

Ето как да се освободите от лоша карма

Топ 3 на най-красивите скални манастири в България

Ефективното естествено средство за отблъскване на мравките

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Лекар: Това е най-добрата риба при диабет и болна щитовидна жлеза
Лекар: Това е най-добрата риба при диабет и болна щитовидна жлеза

Тази риба се консумира пържена, печена и дори пушена. Но малко хора се замислят как това ястие влияе на здравето. "Всъщност мойвата е малко по-различна...