Тези 4 зодии стават все по-привлекателни с възрастта

18424
Тези 4 зодии стават все по-привлекателни с възрастта
Снимка: Getty Images / Guliver

“Колкото по-старо е виното, толкова е по-хубаво” - това обаче се отнася не само за виното, но и за представителите на някои зодиакални знаци. Те не бива да се притесняват от напредването на времето и увеличаване на годините им, защото те с остаряването стават дори още по-привлекателни. Такива късметлии са представителите на следните 4 зодии в зодиака, вижте дали сте сред тях:

Лъв

Лъвовете са доста нарцистични личности и определено обичат да се грижат за външния си вид и да изглеждат винаги добре. Това им се отблагодарява с годинките, а възрастта им никак не проличава! На колкото и години да станат, те никога няма да загърбят физическите тренировки, здравословното хранене или грижата за лицето и кожата - те не се отпускат с годините, а дори засилват повече грижите за себе си. Едва ли някой би познал реалната възраст на човек под знака на Лъва. А можете ли да предположите поне една известна личност, която е зодия Лъв? Ние ще ви подскажем - Дженифър Лопес. Вече ви стана ясно, нали?

Кои са най-красивите черти на зодиите?

Овен

Типичен представител на този знак е небезизвестната Сара Джесика Паркър, която годините просто не могат да “съборят”. Дори обратното, много хора са на мнение, че като по-възрастна сега е много по-привлекателна и сияеща, отколкото в младите си години, например в участието си в сериала “Сексът и градът”. С натрупването на годинките излъчването на Овните става все по-изразено и приятно, вътрешната му красота рефлектира и върху външния вид. А Овните са и спортни натури по принцип, така че продължават да се грижат за добрата си форма, без значение на колко години са. Те запазват младежкия си дух, независимо от възрастта и заедно със сияйния им външен вид определено могат да се мерят дори с тийнейджърите.

Близнаци

Безгрижните Близнаци продължават целия си живот в този дух. Макар че в младините си те не са обръщали толкова голямо внимание на стила си на обличане и като цяло, на външния си вид, с напредването на възрастта това взима все по-голямо значение в живота им. Именно зрелият им период е времето, в което те блясват най-много. Типична представителка на този знак е неустоимата Никол Кидман.

Това са най-безчувствените зодии

Дева

В по-младите си години Девите по принцип не блесват и предпочитат да стоят в ъгъла, докато с напредването на възрастта обаче привличат все повече внимание със своите стил и класа. Техните най-хубави черти биват показани пред света едва в зрелия им период. Известна личност с този знак е актрисата Салма Хайек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дрехи с лоша енергия: 10 неща, които ви правят нещастни според фън шуй

Истински гении: 6 неочаквани навика, които разкриват интелектуалец - проверете дали ги имате

Как да имаме успешна връзка с по-млад мъж?

Как да спрем да се обиждаме от други хора: 8 стъпки към нов живот

Дрехи, които ви карат да изглеждате дебели: 10 модни грешки, които всяка жена прави

Сбъднати мечти: как правилно да благодарим на Вселената (и защо е необходимо)

Тайни за гладки пети: Как да предотвратите и лекувате напуканите пети?

Знаете ли как се размножават медузите?

Никога не правете това: Типични грешки, които много хора правят при сервиране на ястия

Прости правила за избор на правилната възглавница за сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com