Тези 6 зодии ще са нещастни през ЮНИ

25337
Тези 6 зодии ще са нещастни през ЮНИ
Снимка: iStock

ЛЪВ

Имали сте големи планове за месеца и тези планове са били както положителни, така и много креативни. И така, защо не можете да продължите напред с тези планове, особено като знаете, че вероятно бихте направили няколко души много щастливи, ако успеете да ги изпълните успешно? Тъй като Луната в квадрата на Сатурн е решила да се отбие, Лъв трябва да бъде поставен в ъгъла, когато този транзит е в града. Изпълнете плановете си, за да не съсипете целия си месец!

ПРОМЯНА в живота на тези 3 зодии през ЮНИ

ВЕЗНИ

Ревността е това, което ви хваща на къс пас. Вие сте заобиколени от щастливи хора, които изглежда вършат всичко. Не пренебрегвайте тяхното щастие, защото знаете, че това е, за което сте тук: да свършите работата, докато усещате успеха на постижението.

3 зодии, на които всички ще завиждат през ЮНИ

БЛИЗНАЦИ Може да е трудно да свалите емоционалните стени и да бъдете уязвими, но вие отново имате любовта и живота, за които сте мечта...

Не обичате да мислите за себе си като алчен или ревнив. Все пак всичко, което лично искате, изглежда е нещо, което всеки около вас получава. Всички освен вас. А това може направо да ви побърква.

СТРЕЛЕЦ

Ще бъдете помолени да направите нещо, което намирате за толкова безобразно глупаво, че в крайна сметка може да се изсмеете в лицето на някой, с когото може да не е добра идея да се смеете. Тъй като също сте повлияни от Луната в тригон Плутон, ще се чувствате опасни и непокорни, което ще ви накара да вземете най-лошите решения, които можете да си представите. Ако искате да оцелеете през този месец, най-добрият ви залог би бил просто да го оставите и да простите на всички около вас. Просто не можете да приемате този период насериозно, стрелци.

ОВЕН

Това, което прави този месец труден за вас, е, че искате да свършите толкова много и имате усещането, че всичко стои на пътя ви. Усеща се почти умишлено, но знаете, че това ще бъде началото на параноя, ако започнете да се чувствате по този начин. И все пак изглежда не можете да завършите нищо, което сте започнали. Знаете и усещате, че ретроградността идва към своя край, но все още не можете да обгърнете мозъка си около най-простите концепции; сякаш имаш мозъчна мъгла и тя продължава. Вярвайте, че ще се оправите и че това е само временно състояние.

5-те ЗОДИИ родени с несравнима красота

Те се открояват със своята зашеметяваща физическа красота, въпреки че представителите на останалите също са красиви. Водолей Водолеит...

КОЗИРОГ

С наближаването на месеца ще можете да се отървете от объркването, което ви е обзело. Можете също така да очаквате добри новини, които трябва да върнат настроението ви. Основно това, което ще ви разбие през този период е, че се чувствате сякаш сте държани на тъмно от приятели и любими хора.

3 зодии, на които всички ще завиждат през ЮНИ

ДЕВА

Тези последните няколко седмици са изпънали и последния ви нерв. Започвате да се чудите дали полудявате. Сякаш нищо не работи и започвате да си мислите, че нищо няма да стане. Негативността ви започва да надделява над вас и хората в живота ви го забелязват. Ваш добър приятел ще спомене нещо за странното ви поведение и отначало ще се почувствате в защитна фаза от това, а след това ще вземете думите им присърце. Може би е време за обръщане към себе си? Може би трябва да погледнете какво казва този приятел за вас, вместо да отхвърлите напълно мнението му като глупаво.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com