3 зодии, на които всички ще завиждат през ЮНИ

21889
3 зодии, на които всички ще завиждат през ЮНИ
Снимка: iStock

БЛИЗНАЦИ

Може да е трудно да свалите емоционалните стени и да бъдете уязвими, но вие отново имате любовта и живота, за които сте мечтали. И сега сте тук. В пространството, където имате усещането, че толкова много се събира и едва разпознаваш собствения си живот. Но това е реално и не се е случило просто така. Той е създаден от съзнателни избори и действия от ваша страна. Притежавайте тази сила, защото тя ще ви накара да се чувствате различно за нещата, които се появяват в живота ви от този момент нататък. Тази Луна за вас ще бъде свързана с това да влезете в тази последна версия на себе си, която сте създали, където животът ще бъде напълно различен от този момент нататък. Става дума за любов, изобилие и усещане за пълна подкрепа от хората около вас. Това може да доведе до някои изненадващи края, тъй като ново начало не може да се случи без тях, но каквото и да се случи, ще ви доближи до живота, който искате да живеете. Практикувайте благодарност.

5-те ЗОДИИ родени с несравнима красота

Те се открояват със своята зашеметяваща физическа красота, въпреки че представителите на останалите също са красиви. Водолей Водолеит...

Зодии, при които бившите се връщат най-често

СТРЕЛЕЦ

Помислете за това, което изглежда ви хрумва от декември насам. Въпреки че това беше пълнолуние, това, което се случи около 18 декември 2021 г., може да се върне при вас за преглед, тъй като Меркурий също е ретрограден. Може да е време най-накрая да започнете да изразявате това, което сте научили и мислите през всичките тези месеци. Това не е просто любящата Луна за вас, а такава, в която притежавате способността да трансформирате връзката си и житейския си път напред. И не забравяйте, че няма как да кажете нещо грешно на правилния човек.

3 зодии, на които можете да разчитате

ЗОДИИТЕ над които ще завали дъжд от пари

Рак Раците значително ще увеличат финансовата си стабилност и ще станат доста по-независими, дори са на ръба да станат алчни от толков...

РИБИ

Без значение какво сте преживели в живота си или сегашната ситуация, за вас започва ново начало. Вие създавате дом и семеен живот, базиран повече на това, което цените и имате нужда в живота си, отколкото на всичко друго. Предстоят по-големи финансови средства, по-спокоен ритъм на живот или дори предложение за брак. Въпреки че сезонът на затъмнението сега е зад нас, важно е да запомните, че това е година за значителна промяна за вас. Юпитер ще се върне във вашия зодиакален знак през есента като част от своята ретроградност. Нещата отнемат време, а търпението е тежка тема под тъмното небе на Новолунието, но това не означава, че месецът трябва да завърши в патова ситуация. Отделете повече време, за да получите това, което е най-важно за вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кумичене 2024 г.: Една от традициите на Цветница

Цветница 2024 г.: Традиции, символика и легенди

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com