Тези три зодии ще СПЕЧЕЛЯТ от лотарията през март

13334
Тези три зодии ще СПЕЧЕЛЯТ от лотарията през март
Снимка: iStock/Guliver

Мнозина от нас мечтаят птичето на щастието да кацне на рамото ни и да ни озари с късмет под формата на печеливш фиш от тотото. Разположението на планетите през настъпващия март ще е особено късметлийско за някои представители на зодиака и те ще могат да се похвалят с неочаквани придобивки. Дали сте сред късметлиите, на които съдбата ще се усмихне скоро и които ще видят джакпота в джоба си, проверете сами.

Овен

ЛЮБОВЕН хороскоп за 2 - 6 март

Овен Вътрешни съмнения са в състояние да застрашат хармонията във връзката ви. Опитайте се да контролирате емоциите си, докато овладее...

Драги Овни, съдбата е изпратила птичето на щастието на рамото ви, което е подготвило не една и две хубави изненади за вас през март. Предстои ви период на голям късмет, така че ви съветваме да се отправите към близкия тото пункт. Звездите ще са с вас и ще ви поднесат неочаквани подаръци, като тази астрологична прогноза важи с голяма сила предимно за първата седмица на месеца. Венера навлиза в Телец и положеният от вас труд съвсем скоро ще започне да се отплаща подобаващо. Понякога обаче възнаграждението за усилията се реализира под неочаквана от нас форма, включително и чрез изненадващи печалби. Ето защо астролозите ви съветват в следващите дни да не подминавате кварталното тото. Добре ще е обаче да не се хвърляте на големи залози, а на по-малки суми, но на по-често.

Близнаци

Близнаци, вие сте едни от истинските късметлии в зодиака. И това е неслучайно. Дръзката и смелата ви натура често ви провокира да изпробвате късмета си в лотарията или други подобни игри. Март ще е подходящ за такива приключения, защото планетите ще са с вас. Според хороскопа ви за третия месец на годината в края му ви очакват финансови придобивки. Част от тях е съвсем възможно да са по линия на лотарийни игри, така че не се колебайте да пуснете един фиш на път за работа. Във всеки случай проявете разумност и не залагайте много. Съдбата обича смелите, но и тези, които запазват самообладание и взимат трезви решения, дори когато дяволът им нашепва друго.

Везни

Как се влюбват зодиите

Зодията на всеки, определя не само чертите на характера, но и влиянието, над способността да имаме любовни чувства. Астролози ни разказ...

Уважаеми Везни, вашите звезди показват, че късметът ви този месец ще бъде фантастичен. Той ще е редом до вас и ще е много малко вероятно да загубите. Ще имате енергия и ще се чувствате изпълнени с желание да грабите от подаръците на съдбата с пълни шепи. Тези емоции не са случайни, защото сега е моментът, в който имате големи шансове да попълните печелившия фиш или да се насладите на победата в други игри, свързани със залагания. Звездните гадатели обаче ви препоръчват да обмислите своята стратегия и да действате умерено. Не се хвърляйте през глава в хазартните емоции, а преценете къде имате реални шансове да спечелите. Дори и да имате малки загуби, не губете вяра и надежда, а продължете напред, но с премерени действия. Не бъдете лакоми в очакванията си, защото алчността не води до нищо добро.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Съпруг в депресия: 7 съвета как да му помогнете

5 предимства на това да си егоист, за които всеки удобно забравя

Искате да сте млади и красиви? Добавете този продукт към диетата си

Ако имате изсъхнал козунак - ето какво да направите с него

Как трябва да съхраняваме козунаците, за да са меки най-дълго време

Какъв брой яйца се боядисват за Великден

Как да боядисаме красиви великденски яйца, на които всички ще се възхищават

Направете това, ако разтегнете връзки или изкълчите ръката

Как най-лесно става почистването на агнешки чревца

Какво да правите, ако кожата на лицето е суха?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com